Βλάσης από την Μεγαλόπολη: Ψηφίζουμε ΝΑΙ για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας

Βλάσης από την Μεγαλόπολη: Ψηφίζουμε ΝΑΙ για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας

Ιούλιος 03, 2015 - 17:29
4 σχόλια

Την Μεγαλόπολη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Μεγαλόπολης όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και δημοτικούς συμβούλους.

Στην συνέχεια έκανε μια μικρή βόλτα από την αγορά της πόλης και την κεντρική πλατεία.

Η επίσκεψη του κ. Βλάση έγινε με αφορμή το δημοψήφισμα της Κυριακής, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης υποστήριξε ένθερμα ότι οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν το ΝΑΙ για να καταστεί δυνατόν να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Βλάση στο Kafeneio-megalopolis.gr


4 Σχόλια

Οι Εθνοπατέρες και τα ψευτοδιλήμματα. Κι’ έχουν τωόντι δίκαιον οι πατριώται, διότι, άν δεν ψηφισθούν,και τι θα γίνουν τότε; χωρίς προσόδους δι’αυτούς θα φεύγει κάθε χρόνος, κλειστή θα μένει δι’αυτούς η θύρα του Νυμφώνος, θα χάσουν έτσι δωρεάν το τρώγειν και το πίνειν, το σέβας, την υπόληψιν και την εμπιστοσύνην. Και αν δεν γίνουν βουλευταί, τι διάβολο θα κάνουν, και πως λοιπόν τα προς το ζην κι’ αυτοί θ’ απολαμβάνουν; Γεώργιος Σουρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.