Βλάχος: Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι

Βλάχος: Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι

Δεκέμβριος 01, 2017 - 18:30
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός ταξιδεύει για την Καστοριά και την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2  με αντίπαλο την τοπική ομάδα με τον Λάμπρο Βλάχο να δίνει την δική του άποψη για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Βλάχος

Για τον αγώνα με την Καστοριά: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Καστοριά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Από την πλευρά μας εμείς κατά την διάρκεια της εβδομάδας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ξέουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον η εμφάνιση του Αρκαδικού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί οδηγό για την συνέχεια: «Είναι γεγονός πως κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα.  Τέτοιες εμφανίσεις κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και σίγουρα το παιχνίδι αυτό ήταν ένα καλό παράδειγμα για να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.