Βλάχος: Δείξαμε χαρακτήρα

Βλάχος: Δείξαμε χαρακτήρα

Ιανουάριος 13, 2018 - 21:19
0 σχόλια

Ο Λαμπρος Βλάχος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Δούκα στάθηκε στην σημασία της νίκης της ομάδας του τονίζοντας πως ο Αρκαδικός στα κρίσιμα σημεία έδειξε χαρακτήρα και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την βοήθεια του στο να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Βλάχος

Για το παιχνίδι με τον Δούκα: «Περιμέναμε αυτό τον αγώνα πως και πως. Μπήκαμε πιο χαλαρά από θα έπρεπε παρότι είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο δυνατό μας ματς. Δεν το κάναμε αυτό στην αρχή αλά η είχαμε θέληση για την νίκη και στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Για την σπουδαιότητα του αποτελέσματος: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με αυτή την βαθμολογική σημασία πάντα ο γηπεδούχος όταν ο αγώνας πάει στις λεπτομέρειες είναι αυτός που έχει το περισσότερο άγχος. Στο τέλος όμως δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι που χτίζουμε καθημερινά στο γήπεδο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη μας άρεσε ακόμα περισσότερο».

Για τον κόσμο και την βοήθεια του στο να έρθει η νίκη: «Η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν ήμασταν μόνοι μας. Στα κρίσιμα σημεία οι φίλαθλοι μας μας δίνουν ώθηση και πάμε όλοι μαζί».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.