Βλαχοκυριάκος: Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την Δημητσάνα

Βλαχοκυριάκος: Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την Δημητσάνα

Σεπτέμβριος 24, 2019 - 20:37
4 σχόλια

Ο Κώστας Βλαχοκυριάκος επιστρέφει στα Αρκαδικά γήπεδα την νέα αγωνιστική σεζόν με την φανέλα της Δημητσάνας ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα με μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δημητσάνας αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασης του να πάει στην Γορτυνιακή ομάδα, στους στόχους και τις φιλοδοξίες του σωματείου αλλά και στον ρόλο τον οποίο θα έχει στον αγωνιστικό χώρο.

Η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και το καλό ποδόσφαιρο όπως ο ίδιος τόνισε αποτελούν πρωτεύοντα στοιχεία για την Δημητσάνα ενώ όπως τόνισε η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της και θα καταφέρει να βρει την αγωνιστική χημεία που απαιτείται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βλαχοκυριάκος στο ArcadiaPortal.gr 

Για την επιστροφή του στην Α' Αρκαδίας με την Δημητσάνα:

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δημητσάνας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και που με βοήθησαν να πάρω το δελτίο μου από την προηγούμενη ομάδα μου. Eδώ θα ήθελα να προσθέσω οτι θα πήγαινα στη Δημητσάνα και σε περίπτωση που δεν ανέβαινε στην Α' Αρκαδίας γιατι για εμένα δεν έπαιξε ρόλο ούτε η κατηγορία ούτε τα χρήματα αλλά η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας.

Για τους εφετινούς στόχους της ομάδας:

Οι στόχοι μας για φέτος είναι να σωθεί γρηγορα η ομάδα για να μπορέσουν να πάρουν ευκαιρίες όλα τα παιδιά,ωνα παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να το χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία για να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τον προπονητή μας που έχουν κάνει παρά πολλα πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα.

Για τον εφετινό του ρόλο στην Δημητσάνα:

Όσο για τον ρόλο μου στην ομάδα μπορω να βοηθήσω σε όλες τις θέσεις του άξονα και από εκεί και περα είναι θέμα του προπονητή που θέλει να με χρησιμοποιήσει αναλόγως το παιχνίδι.

Για το κομμάτι της αγωνιστικής χημείας που θα κληθεί να βρει η ομάδα βάση των πολλών μεταγραφών που έχουν γίνει:

Πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε χημεία σαν ομάδα γιατί είμαστε πολλά έμπειρα παιδιά που πολλα από αυτά έχουν ξαναπαίξει μαζί. Αυτό που ίσως μας δυσκολέψει σε αυτό το κομμάτι είναι το θέμα με το γήπεδο. Ίσως είναι το μόνο αρνητικό στην ομάδα και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση σύντομα.

Για το αν θεωρεί πως το εφετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας θα είναι ανταγωνιστικό:

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν μπορω να ξέρω από τώρα καθώς δεν έχω δει τις ομάδες στο γήπεδο. μονο τα ρόστερ ξέρω. Από όσο θυμαμαι πέρυσι έλεγαν για δυνατό πρωτάθλημα και δυστυχως δεν ήταν. Ελπιζω φέτος να είναι ανεβασμένο το επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κλείνοντας μιας και μου δόθηκε  η ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Ανδρέα Σχίζα για την χρόνια που ήμουν στο Λεβιδι και είχε βοηθήσει σε αρκετά θέματα όπως σε ρούχα προπονήσης αξιας 2-3 χιλιάδων ευρώ και φέρνοντας τα καθίσματα που βλέπετε στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Λεβιδίου. Έγινε λίγο καθυστερημένα αυτό ,αλλά αφού δεν βγήκε ένα ευχαριστήριο από εκεί που έπρεπε θεώρησα πως έπρεπε να το κάνω εγώ.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Δίνεις αξία χωρίς λόγο σε ανθρώπους που νομίζουν ότι κάποιοι ειναι.δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά από το χωριό σας έχουν φύγει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΨΙΧΟΥΛΑ Η"ΚΑΙ ΤΟΙΠΟΤΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.