Βιβλική καταστροφή στην Κινέττα - Κινδύνεψαν ζωές

Βιβλική καταστροφή στην Κινέττα - Κινδύνεψαν ζωές

Νοέμβριος 25, 2019 - 11:35
0 σχόλια

Ένα εφιαλτικό βράδυ έζησαν οι κάτοικοι της Κινέττας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια δοκιμάζονται ξανά, αφού το 2018 είχαν αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα που πέρασε από τον οικισμό τους.

Η χθεσινοβραδινή σφοδρή κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν δρόμοι, να πλημμυρίσουν σπίτια, όπου εγκλωβίστηκαν ηλικιωμένοι, και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Μεγάλες καταστροφές σε υποδομές, οικίες, επιχειρήσεις και περιουσίες της Κινέττας προκλήθηκαν τη νύχτα από τους χείμαρρους που ξεχείλισαν, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Επίσης, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων υπερχείλισε και το ρέμα Πίκκα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.