Βιωματικό σεμινάριο μαθητών για την καθημερινότητα των ΑμεΑ στην πλατεία Άρεως (pics)

Βιωματικό σεμινάριο μαθητών για την καθημερινότητα των ΑμεΑ στην πλατεία Άρεως (pics)

Απρίλιος 19, 2019 - 18:00
0 σχόλια

Στιγμιότυπα από το Βιωματικό Σεμινάριο που διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης σε συνεργασία με την ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ στην Πλατεία Αρεως εν οψει της θεματικής εβδομάδας «Δημοκρατική Συνύπαρξη & Ανθρώπινα Δικαιώματα», το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/4/2019 και στο οποίο συμμετείχε ο Σύλλογος μας με τα εξής δρώμενα:

✔️Γνωρίζοντας τα Άτομα με Αναπηρία (προσεγγίζοντας, αλληλεπιδρώντας & εντάσσοντας τα ΑμεΑ στο κοινωνικό γίγνεσθαι)
✔️Βιωματική προσομοίωση κινητικότητας με αμαξίδιο με φυσικά εμπόδια ώστε να δουν οι μαθητές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα άτομο κινούμενο με αμαξίδιο μέσα στην πόλη
✔️Μπάσκετ σε αμαξίδιο (άθλημα)
✔️Διανομή Έντυπου Φυλλαδίου «Γνωρίζοντας τα Άτομα με Αναπηρία»

Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΦΑ Αρκαδικός B.C. & τον κο. Σμυρνιώτη Μιχάλη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας να μας διαθέσουν μια μπασκέτα και 5 μπάλες για το άθλημα μπάσκετ σε αμαξίδιο.
Ακόμη, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρίπολης και τον κο. Παπαδημητρίου ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Αντιδήμαρχο Τριπολης) για την βοήθεια του.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε την εθελόντρια μας Βάσω για την πολύτιμη βοήθεια καθώς και τα μέλη μας και όσους συνέβαλλαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Συλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδιας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.