Violetta Studios: Νέα, σύγχρονα studios με εκπληκτική θέα θάλασσα στο Παράλιο Άστρος (pics)

Violetta Studios: Νέα, σύγχρονα studios με εκπληκτική θέα θάλασσα στο Παράλιο Άστρος (pics)

Ιούλιος 01, 2019 - 12:20
0 σχόλια

Ονειρεύεστε άνετες διακοπές, σε φιλόξενο περιβάλλον με θέα θάλασσα; Τα Violetta Studios είναι ένα νεόδμητο συγκρότημα στούντιο, στο Παράλιο Άστρος στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το συγκρότημα αποτελείται από καλαίσθητα και υψηλής ποιότητας στούντιο που αναπτύσσονται σε τρεις ορόφους, τα οποία είναι διαθέσιμα να φιλοξενήσουν τους καλοδεχούμενους επισκέπτες τους για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι. 

p[

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με air condition, κουζίνα και σκεύη, ψυγείο, TV, wi-fi, σεσουάρ, ηλεκτρικό σίδερο, καλάθι με μίνι-πρωινό.

Χτισμένα σε προνομιακή θέση, τα στούντιο βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά από την οργανωμένη, χρυσαφένια αμμώδη παραλία της Γλυφάδας καθώς και από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. 

p[i

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Violetta Studios παρέχουν άνετη, ευχάριστη διαμονή σε κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:  2755052463, 6944265649 ή στείλτε email στο mmitseas@gmail.com.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.