Βίντεο και ανάλυση στον Αστέρα

Βίντεο και ανάλυση στον Αστέρα

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 22:03
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με την Ξάνθη στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα την Δευτέρα (25/9, 19:30).

Η αρκαδική ομάδα οδεύει προς την τελική ευθεία της προετοιμασίας της με τον Σάββα Παντελίδη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του με ανεβασμένη την ψυχολογία με απόλυτη συγκέντρωση να ετοιμάζονται για τον αγώνα κόντρα στους Θρακιώτες.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/9) ο Σάββας Παντελίδης έδειξε στους ποδοσφαιριστές του φάσεις από τα δύο παιχνίδια της ομάδας του με τον Ολυμπιακό αναλύοντας διεξοδικά πράγματα από το επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι που διαπίστωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Στόχος είναι ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη να μην γίνουν ξανά λάθη που έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στοίχησαν στους κιτρινομπλέ ενώ στο βίντεο τονίστηκαν και θετικά στοιχεία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών από τα δύο αυτά ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους και να αποτελέσουν κλειδί για την ομάδα έτσι ώστε να συνεχώς να δείχνει καλύτερο πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.