Βίντεο από τον αγώνα ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ17

Βίντεο από τον αγώνα ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ17

Μάιος 29, 2015 - 14:05
0 σχόλια

Η εφηβική ομάδα της Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League γνωρίζοντας την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ ωστόσο κατάφερε να πάρει πολλές εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον.

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/5) στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο όπου και διεξάγεται το Final-4 του πρωταθλήματος οι έφηβοι του Αστέρα είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι τελικά όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-0 εκμεταλλευόμενη κάποια στιγμιαία λάθη από πλευράς Αστέρα αλλά και το δοκάρι που είχαν οι ''κιτρινομπλέ''.

Αυτό που μένει όμως είναι η φανταστική χρονιά της αρκαδικής ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα την παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση πρωταθλήματος βάζοντας ασφαλώς τις βάσεις για μέλλον.

Ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνει το βάρος του στις ακαδημίες του όπου με την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται αναδεικνύεται το ταλέντο των παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έρχονται οι πρώτες επιτυχίες.

Δείτε στο βίντεο από το συνδρομητικό κανάλι της Nova το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης στο you tube τις καλύτερες στιγμές του αγώνα μεταξύ των εφήβων του ΠΑΟΚ και του Αστέρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ17: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0 | U17: PAOK-ASTERAS 2-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.