Βίντεο από τον αγώνα Πανθυρεατικός – Α.Ε. Σπάρτη

Βίντεο από τον αγώνα Πανθυρεατικός – Α.Ε. Σπάρτη

Μάιος 24, 2015 - 21:35
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με  0-2 στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους την Κυριακή (24/5) από την Α.Ε. Σπάρτη για την 5η αγωνιστική του 13ου ομίλου ΕΠΣ στους αγώνες μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Λακωνίας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον  Ανδρέα Γεωργακόπουλο στο 21’ και τον Παναγιώτη Τσούκλη στο 85΄πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου μαζί με την Κυπαρισσία μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Ο Πανθυρεατικός προσπάθησε είχε τις στιγμές του ωστόσο δεν κατάφερε να αντιδράσει  γνωρίζοντας τελικά την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε. Σπάρτη.

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Μπάρλας Β. Μπάρλας Γ., Σακελλαράκης, Αρφάνης, Σαμαρτζής, Χαρμπαλής, Αδάμης Ι., Μπάρλας Κ, Δημάκος,  Αγγελόπουλος Γ.

A.E. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Πανάκης, Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Τσούκλης, Χοτζάϊ, Σεμερτζίδης, Ντορίν, Γεωργακόπουλος, Αναστασάκος

Παρακολουθήστε στο βίντεο από το astrosnews.gr τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Πανθυρεατικός-Α.Ε. Σπάρτη.

Από: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗ 24 5 15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.