Βίντεο από την εκδήλωση για τον αρκαδικό γάμο στο Χαλάνδρι

Βίντεο από την εκδήλωση για τον αρκαδικό γάμο στο Χαλάνδρι

Σεπτέμβριος 21, 2014 - 10:22
1 σχόλια

Αποσπάσματα από την εκδήλωση της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου με θέμα: Η Αρκαδία της Παράδοσης, ήθη & έθιμα - Αρκαδικός Γάμος, που παρουσίασε στο θέατρο "Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Ευριπίδειο θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου γέμισε από αρκαδικούς ήχους, ήθη και έθιμα και το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης παρουσίασε τον παραδοσιακό αρκαδικό γάμο.

Video: 

Η Αρκαδία της Παράδοσης - ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στο Λύκειο των Ελληνίδων της Τρίπολης που τόσο αυτό όσο και τα άλλα παραρτήματα του Λυκείου των Ελληνίδων ανά την Ελλάδα, προάγουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις αυτής της χώρας. Το σημαντικό είναι ότι το Λύκειο των Ελληνίδων είναι αν όχι το μοναδικό, ένα από τα λίγα που έχουν κρατήσει τον πολιτισμό μακριά από το κέρδος, σε σύγκριση με τους διάφορους άλλους πολιτιστικούς συλλόγους, όσο και αν πονάει αυτή η αλήθεια. Αξίζει λοιπόν το σεβασμό μας ώστε να ενισχύεται και να συνεχίζει αυτή τη θαυμαστή πορεία του ! Μπράβο και πάλι στα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων της Τρίπολης, του παλαιότερου πολιτιστικού συλλόγου της πόλης ! Συγχαρητήρια !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.