Βήμα πρόκρισης με Παντελιάδη - Μπαντιμπανγκά η Ομόνοια (vid)

Βήμα πρόκρισης με Παντελιάδη - Μπαντιμπανγκά η Ομόνοια (vid)

Ιούλιος 01, 2016 - 15:00
1 σχόλια

Η Ομόνοια με βασικούς τον Σάκη Παντελιάδη και τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά γνωστούς από την κοινή τους θητεία σον Αστέρα Τρίπολης έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης επικρατώντας εκτός έδρας της Μπάνατς στην Αρμενία για τον 2ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague.

Οι δύο πρώην άσοι της αρκαδικής ομάδας αγωνίστηκαν βασικοί με τον Σάκη Παντελιάδη να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το 90λεπτό και τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά να αποχωρεί στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το γκολ για την Ομόνοια πέτυχε ακόμα ένας γνωστός τους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μάτ Ντάρμπισιρ που αποκτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες με τον Άγγλο στο 26' να πετυχαίνει το τέρμα που έκρινε τελικά την αναμέτρηση.

Η Ομόνοια πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα επί Κυπριακού εδάφους έναντι της Μπάνατς με τον Σάκη Παντελιάδη και τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά θέλουν να κάνουν ότι έκαναν και πριν από δύο καλοκαίρια με τον Αστέρα Τρίπολης παίρνοντας τρεις προκριματικούς γύρους μέχρι να φθάσουν στους ομίλους του EuropaLeague.

Ειδήσεις: 
Video: 

Μπαναντς - ΟΜΟΝΟΙΑ Γκολ Νταρμπισαιρ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε ότι ο Αστέρας μεταγραφικά βοηθάει και άλλες ομάδες;Ε ρε γέλια πολλά γέλια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.