Video: Παγγορτυνιακός-Δόξα Μεγαλόπολης: Η φάση που οδήγησε στη διακοπή

Video: Παγγορτυνιακός-Δόξα Μεγαλόπολης: Η φάση που οδήγησε στη διακοπή

Φεβρουάριος 01, 2014 - 20:21
12 σχόλια

Δείτε μόνο στο arcadiaportal.gr τη φάση που οδήγησε στην τριαντάλεπτη διακοπή του αγώνα Παγγορτυνιακός-Δόξα Μεγαλόπολης. Σε λίγο όλες οι φάσεις και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/p3t-NFHWs7A


12 Σχόλια

Πρεπει να φαει πανω απο 35 αγωνηστηκες για οσα εκανε και ελεγε σε διαιτητες ,παραγωντες και παιχτες της Δοξας ...

<p>Αυτά συμβαίνουν όταν οι ***ς και οι τραχανοπλαγιές το παίζουν ποδοσφαιριστές... Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον «κύριο» (που λέει ο λόγος) ***, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι καφενείο, πεζοδρόμιο ή ΤΑΞΙ, να κάνει ότι γουστάρει ο καθένας...Υπάρχουν και κανόνες που πρέπει να τηρούνται, γιατί έτσι κύριέ μου, δίνεις και το καλό παράδειγμα σε κάποια μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα... Είναι θέμα παιδείας, την οποία ή την έχεις ή (σ' αυτή την περίπτωση) δεν την έχεις...Και απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα την αποκτήσεις ποτέ, γιατί έχεις μάθει στους νόμους της ζούγκλας... Αλλά, τί να περιμένει κανείς από άμπαλους τσάμπα μάγκες...Γι' αυτό «μερικοί» θα πεθάνουν στον Παγγορτυνιακό... Κι όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, θα νομίσουν ότι έχουν γράψει και ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο...</p>

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΙΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ.ΟΛΟ ΑΔΕΙΚΙΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΠΕΖΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Λοιπόν,αν και προσωπικά με έχει καλύψει το πρώτο σχόλιο,θέλω να πω οτι δεν έχει βρεθεί κάποιος να βάλει στην θέση του αυτόν τον ανίδεο από μπάλα και τρόπους μπαστουνόβλαχο,ο οποίος κάθε φορά,είτε δεις τον αγώνα από κοντά ή τις φάσεις από το σπίτι σου,κλαίγεται,φωνάζει και οδύρεται σαν σφαγμένο κοκκόρι.Είναι κρίμα να μολύνεται το ποδόσφαιρο,έστω και αυτό το τοπικό και όσο να'ναι άμπαλο κλωτσοσκούφι από αμόρφωτους και αγενείς τύπους οι οποίοι ελάχιστα διαφέρουν από διάφορες φυλές του Αμαζονίου.Είναι ντροπή του γιατί συμπαρασύρει το νεαρό υλικό της ομάδας,δημιουργεί ΑΝΑΙΤΙΑ ένταση σχεδόν κάθε φορά και τραμπουκίζει με περισσή ψευτουπερηφάνεια και έπαρση αντίπαλους παίκτες και φυσικά,εν προκειμένω,βοηθούς και διαιτητές...και έχει ΠΑΝΤΑ άδικο.Ας τον στείλουν σπίτι του λοιπόν,να κάνει νταηλίκια στο στενό του περιβάλλον γιατί δυστυχώς πολύς κόσμος φίλαθλος και μη,δεν τον βλέπει με καλό μάτι.Τέτοιες προσωπικότητες κενές ευγένειας και παιδείας,πόσω μάλλον ποδοσφαιρικής γνώσης,το ποδόσφαιρο τους έστειλε ταξίδι στη σφαίρα της ανυπαρξίας από την αρχή και ας κλωτσάνε ακόμα το τόπι.

Μετά την παγκόσμια πρώτη, αγώνας να παιχτεί σε 2 γήπεδα, σήμερα γίναμε όλοι μάρτυρες αγώνας να συνεχιστεί μετά από διακοπή 50 λεπτών για ξυλοδαρμό διαιτητή. Καρεκλοκένταυροι της ΕΠΣ συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι, δεν βρέχει αλλά σας φτύνουν. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα πρέπει να δωθούν απαντήσεις Ποιός έδωσε εντολή να συνεχιστεί ο αγώνας? Πότε επιτέλους θα σταματήσει η ασυλία και η αβάντα στον Παγγορτυνιακό και στον σωφέρ προπονητή του? Πότε επιτέλους θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί και θα αποδωθεί αθλητική δικαιοσύνη? Η προκύρηξη του πρωταθλήματος δεν είναι κουρελόπανο, η συμπαθής κατα τα άλλα ομάδα του Παγγορτυνιακού έπρεπε ήδη να είχε καταδικαστεί για χρέος προς την ΕΠΟ.Όλες οι μεταγραφές - αποδεσμέυσεις- παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που έχει κάνει τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο είναι παράνομες. www.epsarkadias.gr/static/files/KANONISMOS_IDIOTHTAS_METEGGRAFON_IOYNIOS_2013.pdf Άρθρο 15 Παρ. 14

η δοξα να βγαλει ανακοινωση οι γορτυνιοι ειχαν δολο.και οι διαιτητεσ δεν ηταν αψωγοι.

ΜΕΓΑΛΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ... ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ. ΚΡΙΜΑ, ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ.. ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.. ΠΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ - ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

Η Δόξα μόνο για ανακοινώσεις κάνει φίλε μου δε κοιτάζει να παίξει μπάλα που όλα τα ματς τα έχει πάρει με το ζόρι...

Έπαιζα ποδόσφαιρο ως το 2011 κι επειδή είχε τύχει να συμμετέχω σε αγώνα που ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε το διαιτητή (για την ακρίβεια τον έσπρωξε), αυτό που θυμάμαι να ισχύει είναι: Διακοπή του αγώνα και κατακύρωσή του με σκορ 3-0 σε βάρος της ομάδας αυτού που χτύπησε του διαιτητή, αφαίρεση 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο. Απ' ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στους κανονισμούς. Άρα στην περίπτωση του Παγγορτυνιακού ισχύουν άλλοι κανονισμοί;

Να δουμε η ΕΠΣΑ τι αποφαση θα παρει.Εμας μας τιμωρησε προπερσυ χωρις δευτερες κουβεντες.Ολοι περιμενουν με αγωνια την αποφαση της ΕΠΣΑ.

μην κλαιτε δοξακια ολη την ωρα βαρεθηκαμε.........το χτυπημα εκτος φασης του λυμπεροπουλου γιατι δεν το βαζετε??????μπροστα στον εποπτη εγινε.... γιατι δεν σηκωσε το σημαιακι????