Επικαιρότητα

Latest

Η ομιλία του Κώστα Τζιούμη για το υπό εκπόνηση Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Τρίπολης

Η εισαγωγική ενημερωτική παρουσίαση – συνάντηση εργασίας του Δήμου Τρίπολης και των εμπλεκόμενων φορέων και Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, για το υπό εκπόνηση Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Τρίπολης.

Περισσότερα

Διακοπή νερού λόγω βλάβης στην Τρίπολη - Δείτε σε ποιες περιοχές

Η ΔΕΥΑΤ, στην υπηρεσία και διάθεση των δημοτών κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου, γνωστοποιεί ότι θα υπάρχει διακοπή νερού σήμερα έως τη 13:30, στις παρακάτω περιοχές, λόγω βλάβης:

Περισσότερα

Συναυλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης: «Οι νότες ανθίζουν στο Μουσικό» (pics,vid)

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:30 παρουσίασαν την τελική Συναυλία Μουσικών Συνόλων με τίτλο «Οι νότες ανθίζουν στο Μουσικό!».

Περισσότερα

Τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο συνάντησε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο.

Περισσότερα

Εκδήλωση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Τρίπολης – Οι άξονες και οι στόχοι (pics,vid)

Συνάντηση εργασίας για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Η ώρα του αγώνα της πρεμιέρας του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό

Ορίσθηκαν από την ΕΠΟ τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Παναρκαδικό να φιλοξενεί στην πρεμιέρα τον Παλληξουραικό στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Οι «Αποδελτιώσεις» της Σεμίνας Διγενή παρουσιάστηκαν στην Τρίπολη (pics,vid)

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το απόγευμα στο πάντοτε φιλόξενο Μεγάλο Καφενείο στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - παρουσίαση βιβλίου των «Αποδελτιώσεων» της δημοσιογράφου, συγγραφέα και βουλευτή του ΚΚΕ κυρίας Σεμίνας Διγενή.

Περισσότερα

Πρωταθλητές Αρκαδίας οι Νέοι Τρίπολης στο Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας (pics)

Η ομάδα των Νέων Τρίπολης ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-1 (1-1 κανονική διάρκεια αγώνα).

Περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Σύλλογο Διδασκόντων, την Διευθύντρια, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Μαντινείας.

Περισσότερα

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά και εκκρεμή ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, η

Περισσότερα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού

Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, των Αστυνομικών

Περισσότερα

Το πρόγραμμα προβολών στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης από 26/4 ως 1/5

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως την Τετάρτη 1 Μαϊου

Κάθε Πέμπτη ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα

Κορινθία: Συνελήφθη 38χρονος για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κλο

Περισσότερα

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του α

Περισσότερα

Τατούλης: Αποκαλύφθηκαν οι πολιτικές συναλλάγες Πτωχού - Κουτσούλη

Οι πολιτικές συναλλαγές που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Eπιτροπής Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επιβεβαίωσαν όλους όσοι ερμήνευσαν το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών του Β&

Περισσότερα

Σελίδες