Βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής τσάντας στην Τρίπολη

Βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής τσάντας στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 01, 2020 - 10:01
12 σχόλια

Η παραβατικότητα στην πόλη και στα χωριά μας έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Καθημερινά είναι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στον Δήμο Τρίπολης. Αυτοκίνητα, επιχειρήσεις, οικίες αποτελούν τους «στόχους» των κακοποιών.

Όπως πληροφορηθήκαμε, τις προηγούμενες ημέρες μια γυναίκα τρομοκρατήθηκε, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να της αφαιρέσουν την τσάντα της καθώς περπατούσε σε δρόμο της Τρίπολης το βράδυ. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία, η γυναίκα σύρθηκε από τους επίδοξους κλέφτες. Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, το περιστατικό καταγράφηκε ως απόπειρα, αφού τελικά οι δράστες δεν κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα,και η γυναίκα δεν προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού, το οποίο, πάντως, καταγράφηκε.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Ναι αλλα ο Κουλης έχει πατάξει τημ εγκληματικοτητα των καταλήψεων, οποτε να μην παραπονιεστε.

Αν σε μια πολη που κοιμαται ορθια γινονται αυτα φαντασου στις αλλες τι χαμος επικρατει!! Το χειροτερο ειναι οτι οσο κοβουν επιδοματα στις φυλες τις μαυρες τοσο θα αυξανονται οι επιδρομες.,οσο θα πεινανε τοσο πιο πολυ θα βουτανε.Ας μα λυπηθει ο θεος,γιατι η πολη αυτη με τοσο καφε που πινει παραμενει κοιμισμενη!!!!

@ 15:49 Εκεί κολλάς εσύ. Εδώ είναι το λημέρι του "Σωκράτη" και των ας λάβουμε την ευχή του πάτερ!

@APOTROPEA SXOLIA, ο πάτερ, του πάτερ, τον πάτερ. Πουλάς και πνεύμα ρε αγράμματε.

@Apotropea sxolia: του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος αμήν. Ουδείς αλάνθαστος παρά μόνο ο Θεός. Βρωμόστομε του δημοκρατικού τόξου.

APORTOPEA SXOLIA: Άλλο ένα από τα δυο-τρία καραγκιοζάκια εδώ μέσα που το παίζουν ξερόλες και αυνανίζονται όταν βλέπουν τις αμπελοφιλοσοφίες τους δημοσιευμένες. Η ψυχιατρική τους παρακολούθηση κρίνεται επιβεβλημένη..

@ 20:14, 00:34 Αν δεν καταλάβατε ότι θεωρεί αστοιχείωτο και τον Σωκράτη και τον εξομοιώνει με τους αγράμματους χριστιανούς της λαικής δεκσιάς πρόβλημά σας.

Μάλιστα! Συνασπίστηκαν: Το «αγαπούλα» (το, γιατί δεν ξέρουμε το φύλο ακόμη με βεβαιότητα), που συχνά πυκνά διαπιστώνει την πνευματική του ένδοια έναντι των σοβαρών σχολιαστών και βρήκε ευκαιρία να ξεσπαθώσει και να στάξει τη χολή του, το ημιμαθές αγενές κηνσοράκι της πόλης, και ο AΛ€ΧΧΟΝ με τους συναυτώ πέντε-έξι-εφτά και ένα σωρό ακόμη ψευδή ψευδώνυμα του Γιωργάκη από τας Ελβετίας, που του θίξανε το παπαδαριό, και την λένε στον Αποτρόπαιο σχολιαστή, έναν από τους ευφυέστερους του πόρταλ... Σηκώθηκαν το πόδια, τα βρωμοπόδαρα, να χτυπήσουν το κεφάλι, έλεγε κάποτε ο λαός όταν ήταν σοφός...

@12:14 Πολλή αγάπη βλέπω για τον APOTROPEA SXOLIA. Παίζει κάτι σοβαρό μεταξύ σας ή είναι απλή φιλία; Εξομολογήσου το, μην ντρέπεσαι, εσύ, ένας τέτοιος διακεκριμένος επιστήμονας! Έχουν αλλάξει οι εποχές τώρα. Έλα. Βγάλτο από μέσα σου. Άντε, αν είναι, να πω καλούς απογόνους..

17:00 όχι αγαπούλα μου, μην ανησυχείς και μη ζηλεύεις, όλη η αγάπη μου είναι για σένα και μόνο για σένα - με τον αποτρόπαιο δεν γνωριζόμαστε καν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.