Βγήκαν τα γίδια στη Στεμνίτσα! (pics)

Βγήκαν τα γίδια στη Στεμνίτσα! (pics)

Ιούνιος 09, 2016 - 14:01
4 σχόλια

Κάτοικοι και επισκέπτες αντίκρισαν ένα άκρως βουκολικό θέαμα στην όμορφη Στεμνίτσα, όταν οι δρόμοι της κεντρικής πλατείας του χωριού γέμισαν από τετράποδους κατοίκους της περιοχής.

Ένα πολύ μεγάλο κοπάδι γίδια κατέκλυσε τους δρόμους του χωριού, με επικεφαλής τον τσοπάνη ο οποίος τα καθοδηγούσε στον προορισμό τους.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε η κυρία Εύα Βερβεροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τα περήφανα ερίφια ακολούθησαν την πορεία τους μέσα στους δρόμους του χωριού, δίπλα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και υπό το βλέμμα των περαστικών.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

..τι σας έχει πιάσει μερικούς? όχι γίδια.. όχι Δόξα... είπαμε για πισίνες και Τσουλού αλλάξτε κανάλι.. Πάμε ArcaPort, πιάσε μία ενημέρωση χωριάτικη απ' όλα να γουστάρουμε.

και να φαντασθείτε ότι πηγαίνει ο κόσμος και πληρώνει ακριβό ξενοδοχείο ως τουριστικό μέρος.Ε ρε Στεμνίτσα το μεγαλείο σου.

Για ποια γίδια μιλάμε; Τα τετράποδα ή τα δίποδα; Γιατί αν πρόκειται για τα δεύτερα, στην Τρίπολη κυκλοφορούν πολλά από δαύτα καθημερινά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.