Βγάζουν «Λαγούς» από το καπέλο τους στον Μαντινειακό

Βγάζουν «Λαγούς» από το καπέλο τους στον Μαντινειακό

Δεκέμβριος 02, 2019 - 21:03
0 σχόλια

Δίχως καμία αμφιβολία ο Μαντινειακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του μήνα Νοεμβρίου που μόλις αποχαιρετήσαμε έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τελευταίους τέσσερις αγώνες για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο απολογισμός των 10 πόντων στα 4 τελευταια παιχνίδια έχουν φέρει την ομάδα του Μαντινειακού στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στους 13 βαθμούς χτίζοντας το πρώτο μαξιλαράκι από την επικίνδυνη ζώνη στο +6.

Μη ξεχνάμε πως ο μεγάλος και ο ρεαλιστικός στόχος του Μαντινειακού για την εφετινή σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία και προς αυτή την κατεύθυνση είναι προσανατολισμένοι ολόκληρη η ομάδα και πάνω στο πλάνο αυτό βαδίζει από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Μάλιστα άξιο αναφοράς είναι πως το προπονητικό δίδυμο των Σπύρου Λαγού και Γιώργου Σπανάκη βγάζει συνεχώς νέους λαγούς από το καπέλο του αναδεικνύοντας συνεχώς νέους πρωταγωνιστές εκτός από τις σταθερές που αποτελούν την βάση της ομάδας (Ρούμπος, Γ. Λαγός, Παπαδόπουλος, Ρότζερ, Μανδρώνης, Αποστολόπουλος, Δημητρίου, Μπαρμπαγιάννης).

Πιο συγκεκριμένα δύο γκολ πετυχαίνει στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-3 στον Τυρό για τον Μαντινειακό ο Μπαρμπαγιάννης, δύο γκολ βάζει ο Πριόβολος κόντρα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης που χαρίζουν την νίκη στην ομάδα του (συν ένα κόντρα στον Πανθυρεατικό στην ισοπαλία-βαθμό), δύο τέρματα έρχεται να βάλει ο Καυκιάς κόντρα στον Κορακοβούνι που χαρίζουν τρίποντο.

Πολυφωνία με διαφορετικούς πρωταγωνιστές για τον Μαντινειακό ο οποίος έχει βρει την χημεία του και την δική του αγωνιστική ταυτότητα δείχνοντας να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.