Βγαίνει η τετράδα των μπαράζ στην Β' Αρκαδίας

Βγαίνει η τετράδα των μπαράζ στην Β' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 21, 2018 - 10:56
1 σχόλια

Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των δύο ομίλων της Β' Αρκαδίας με την 15η αγωνιστική.

Οι 3 από τις 4 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου από τους δύο ομίλους είναι γνωστές ενώ πολύ κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση βρίσκεται και η Κανδήλα.

Πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός Λεωνιδίου, Νικηταράς Δολιανών  από τον δεύτερο όμιλο και ο Παγγορτυνιακός από τον πρώτο περιμένουν να μάθουν ποια ομάδα από την Κανδήλα η την Ελπίδα συμπληρώσει την τετράδα των μπαράζ ανόδου.

Η Κανδήλα έχει το προβάδισμα σε σχέση με την Ελπίδα κρατώντας την τύχη στα χέρια της αφού βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά της και χρειάζεται έστω έναν βαθμό στην αναμέτρηση με το Κορύθιο για να μπει στα μπαράζ ανόδου.

Β' Αρκαδίας (1ος όμιλος)

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

(11:00) Παγγορτυνιακός-Δημητσάνα

(15:00) Ελπίδα-Νεστάνη

(15:00) Κορύθιο-Κανδήλα

Β' Αρκαδίας (2ος όμιλος)

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

(15:00) ΑΕ Μαρίου-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

(11:00) Ηρακλής-Φορτούνα

Ρεπό: Νικηταράς

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.