Βεργέτης: Στόχος μας να γράψουμε άλλη μια θετική ιστορία για την ομάδα μας (video)

Βεργέτης: Στόχος μας να γράψουμε άλλη μια θετική ιστορία για την ομάδα μας (video)

Οκτώβριος 22, 2014 - 12:34
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και είπε πως ο Αστέρας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Arcadiaportal.gr βρίσκεται δίπλα στον Αστέρα και σας μεταφέρει τα όσα δήλωσε ο κ. Βεργέτης λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Για τους ομίλους: “Όπως είχα πει όταν μπήκαμε στους ομίλους θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα οργανωνόμαστε, θα προετοιμαζόμαστε, θα αναλύουμε τον αντίπαλο. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προσδοκώντας για κάτι καλό. Τόσο για την ομάδα μας όσο και για την συγκομιδή βαθμών για την χώρα μας”.

Για τον στόχο του Αστέρα: “Από την στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους στόχος μας ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θεωρώ ότι το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια”.

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: “Ο Αστέρας δεν πρέπει να αφήσει την Τότεναμ να πάρει ρυθμό και ένταση. Είναι μια ομάδα που συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι δύο ταχύτητες πάνω από το δικό μας. Αν καταφέρει και βρει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι, θα δυσκολέψει πάρα πολύ το έργο μας”.

Για το γεγονός ότι η Τότεναμ δεν έχει πάρει ακόμα νίκη: “Μας φοβίζει περισσότερο το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο Γιουρόπα με την έννοια ότι θα δώσει πολύ μεγαλύτερη σημασία σε αυτόν τον αγώνα. Θεωρώ ότι βλέπουν την κάθε διοργάνωση ξεχωριστά από το πρωτάθλημα τους και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Για αυτούς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και αυτό τους κάνει πιο επιθετικούς, πιο επικίνδυνους”.

Για τις διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων: “Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Είναι μια ομάδα που συμμετέχει σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό, έχει πολύ καλύτερους παίκτες, μεγάλο μπάτζετ και γενικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Όταν όμως ξεκινάει το παιχνίδι, μέσα στα τέσσερις γραμμές του γηπέδου γράφεται μια ξεχωριστή ιστορία. Κάθε αγώνας είναι και μια ξεχωριστή ιστορία και μέσα σε αυτήν την ιστορία θα προσπαθήσουμε πρώτα με αμυντική οργάνωση και συνοχή και δεύτερον να απειλήσουμε, ώστε να γράψουμε μια ιστορία θετική για την ομάδα μας”.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βεργέτης αποχώρηση για Λονδίνο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.