Βεργέτης: «Ώριμοι για την διαχείριση του προγράμματος»

Βεργέτης: «Ώριμοι για την διαχείριση του προγράμματος»

Σεπτέμβριος 21, 2014 - 19:39
0 σχόλια

Ο Στάϊκος Βεργέτης κατά την συνέντευξη τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Καλλονή είπε πως ο Αστέρας έχει την ωριμότητα αλλά και το ρόστερ να διαχειριστεί το πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 Για τον αγώνα με την Καλλονή: Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κούραση από το ταξίδι της Πέμπτης. Ανταπεξήλθαμε σε μεγάλο βαθμό στο ματς. Είχε σταθερά καλή πορεία. Είχαμε 19-4 τελικές και έπρεπε να βάλουμε και άλλο γκολ για ασφάλεια. Θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε όπως τη φάση του 86'. Δεν λέω κάτι για τους παίκτες μου. Προσπάθησαν πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην διαχείριση του αγώνα. Μπράβο στα παιδιά, ζούμε μια καθημερινότητα πολύ βαριά. Έχουμε την ωριμότητα όμως να την διαχειριστούμε. Έχουμε την ωριμότητα για την διαχείριση του προγράμματός μας.

Για τον Σανκαρέ και την... μετάβαση από Ελλάδα σε Ευρώπη: Ο Σανκαρέ έκανε ένα διώξιμο και πόνεσε στο γόνατο. Θα δούμε αν έχει διάταση πλαγίου συνδέσμου. Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω πόσο επηρεάζει η Ευρώπη τους παίκτες. Βλέπω και από εμένα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είδα όμως αποφασιστηκότητα και διάθεση να ασχοληθούν τα παιδιά με το παιχνίδι. Οι παίκτες και εγώ δεν παραβλέπουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο δρόμος για να ζήσουμε ότι ζούμε. Για να βιώσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι από παιχνίδι Ευρώπης. Υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες όταν έρχεσαι από ταξίδια. Η συγκέντρωσή μας στο πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο έντονη.

 Για τις αλλαγές και το βάθος της ομάδας αλλά και το ρόστερ: Θα γίνονται αλλαγές. Είναι αναπόφευκτο. Αλλά συγκρατημένα. Θα γίνονται τόσες, ώστε να μην χαλάει η συνοχή της ομάδας. Σήμερα είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά θέλω μέσα από τις προπονήσεις, να μην χάνεται η συνοχή της ομάδας. Τα παιδιά που μπαίνουν πρέπει να ξέρουν τι θέλουμε. Ο Μπαντιμπανγκά είχε έναν πόνο στον δικέφαλο και είπαμε να βγει αλλαγή για να μην έχουμε προβλήματα. Επίσης θεωρώ πως στις περισσότερες θέσεις έχουμε το βάθος. Στα 9/11 έχουμε το βάθος που πρέπει για τα παιχνίδια που δίνουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.