Βεργέτης: Να ζεστάνουμε τον κόσμο (vid)

Βεργέτης: Να ζεστάνουμε τον κόσμο (vid)

Μάρτιος 09, 2017 - 18:41
2 σχόλια

Ο Στάικος Βεργέτης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ και μίλησε στο ATFC.tv για το συναίσθημα του να βρίσκεται ξανά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Όπως είπε ο προπονητής, πλέον, του Αστέρα Τρίπολης, τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα μέσα του, καθώς δεν ήξερε τίποτε χθες 8 Μαρτίου.

Δεν μπορώ και δεν πρέπει να αρνηθώ στην ομάδα όπου έχω περάσει μία από τις τέσσερις δεκαετίες της ζωής μου

Ακόμη, είπε ότι του έδινε θλίψη το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα όλον αυτόν τον καιρό, και δήλωσε πολύ πιο ώριμος με την έννοια ότι ακόμα και η απόλυση είναι στοιχείο που ωριμάζει τον άνθρωπο και ότι ήταν εποικοδομητικό το διάστημα που έμεινε εκτός. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κυπριακή ομάδα Νέα Σαλαμίνα, τη θητεία του στην οποία χαρακτήρισε εμπειρία ζωής, και στόχος είναι να αλλάξει την εικόνα του Αστέρα, με συνοδοιπόρους τους παίχτες και τους συνεργάτες του, και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ώστε ο κόσμος να γυρίσει κοντά στην ομάδα του και να επανέλθει η αισιοδοξία.

Ειδήσεις: 
Video: 

#Staikosisback: Ο Στάικος Βεργέτης στον ΑΣΤΕΡΑ!


2 Σχόλια

Η Προαίρεσή σου είναι αγαθή και το ξέρουμε.Με μαθηματική ακρίβεια δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα κύριε Βεργέτη.'Οχι ότι δεν είσαι ικανός αλλά γιατί αυτοί εκεί κάτω στα Αρσενέικα δεν πρόκειται να σε αφήσουν.Θα μπλέκονται οι άσχετοι στα πόδια σου.Αυτά είναι γνωστά τοις πάσι.Από ότι φαίνεται Β Εθνική με ταχύτητα.

Άσε τι λένε οι άλλοι, πάρε φραγγέλιο και καθάρισε την ήρα από το σιτάρι, ένας Κολλινιάτης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.