Βεργέτης: Να αποδείξουμε στο γήπεδο την ετοιμότητα μας

Βεργέτης: Να αποδείξουμε στο γήπεδο την ετοιμότητα μας

Αύγουστος 23, 2014 - 21:13
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πρεμιέρα της ομάδας του στη νέα Σούπερ Λιγκ και το ταξίδι στα Γιάννενα για το πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πώς η ομάδα του έχει πέντε παιχνίδια στα πόδια της, καλώντας την όμως ν΄ αποδείξει την ετοιμότητά της στο γήπεδο, ενώ ζήτησε λίγα λάθη από τους παίκτες του, αμυντική συνοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής:

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη για κάθε ομάδα, που θέλει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση. Θα κοιτάξουμε μέσα στο στυλ και τη δομή του παιχνιδιού που οργανώνουμε να φανούμε απειλητικοί, να αμυνθούμε σωστά και ν΄ αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας ώστε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για την ετοιμότητα του Αστέρα σε σχέση με τον ΠΑΣ: «Είμαστε σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας, μια κι έχουμε πέντε επίσημα παιχνίδια και ο αντίπαλος κανένα. Πρέπει ν΄ αποδείξουμε, όμως, αυτήν την ετοιμότητα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης για όλους. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα μας προκαλέσει ο ΠΑΣ».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι, ποιο στοιχείο θέλει η ομάδα του να εφαρμόσει στο παιχνίδι και τι υπολογίζει περισσότερο στα Γιάννενα: «Το ματς θα κριθεί στα λιγότερα λάθη, αφού και οι δύο ομάδες είναι συγκροτημένες κι αυτή που θα έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Πρέπει να έχουμε αμυντική συνοχή, λιγότερους κινδύνους στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Απέναντι σε μία αρκετά δυνατή, μεσοεπιθετικά, ομάδα πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνά μας και μετά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.