Βεργέτης: «Ιστορική πρόκριση»

Βεργέτης: «Ιστορική πρόκριση»

Αύγουστος 29, 2014 - 01:45
1 σχόλια

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του τύπου ο προπονητής του Αστέρα Σταίκος Βεργέτης μετά την ιστορική πρόκριση του Αστέρα στους ομίλους του Europa League.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους Τύπου. Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής:

«Ολοκληρώσαμε τους αγώνες που κληθήκαμε να δώσουμε για το EUROPA LEAGUE, κάνοντας το ταξίδι μας όσο μακρύτερο γινόταν. Ύστερα από έξι ευρωπαικά παιχνίδια, ευτυχήσαμε να πανηγυρίσουμε μία ιστορική πρόκριση για τον σύλλογο. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέβαλλαν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.

Δυστυχώς η κόπωση μετά το 60ο λεπτό μας έκανε να υποφέρουμε. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, έβαλε πιο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, μας πίεσαν στα καρέ μας. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πολύ, έβγαλαν άμυνες, δεχτήκαμε τρία γκολ, αλλά αυτό που μετράει είναι οτι πήραμε μία ιστορική πρόκριση.

Υπήρχε κόπωση στους ποδοσφαιριστές και αυτό οφείλεται ότι η ομάδα δεν έχει κάνει εκτεταμένης διάρκεια προετοιμασία. Η ομάδα έκανε τρεις εβδομάδες προετοιμασία και μετά είχε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολο, αν δεν έχεις πίσω σου 5-6 εβδομάδες για να δουλέψεις όπως πρέπει, να το διαχειριστείς. Κάποια παιδιά ήρθαν στην πορεία, όπως ο Μπαντιμπανγκά, ο Ρόλε, ο Μάσα. Όταν βλέπεις συσσωρευμένη κόπωση σε μερικούς παίκτες, προτιμάς να διατηρήσεις τα κεκτημένα όπως κάναμε στη Γερμανία με τη Μάιντς.

Ευτυχώς μετά το Λεβαδειακό, έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε αρκετά για να προσπαθήσει να αντιβαθμίσει αυτό που της λείπει. Όσο για τις δυνάμεις της, θα πρέπει να πούμε ότι πρέσσαρε πολύ, ότι ο Αστέρας κυνήγησε το αποτέλεσμα και δεν κλείστηκε από την αρχή πίσω για να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη.

Αυτό που θέλω τώρα είναι να γίνει κλήρωση, να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας,για να αρχίσουμε να μαζεύουμε πληροφορίες. Πρώτα όμως έχουμε τον Λεβαδειακό, όπου πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζεψουμε το μυαλό μας και να δούμε αυτό το παιχνίδι. Ο χρόνος είναι τόσο λίγος που δεν προλαβαίνεις ούτε να οραματιστείς, παρά μόνο να δουλέψεις.

Είμαι στον Αστέρα οκτώ χρόνια, όπου αυτός ο σύλλογος –όπως είπα και την ημέρα που ανέλαβα πρώτος προπονητής- τρέφει την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τα όνειρα μου.Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που συνετέλεσα και εγώ να γραφεί η λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Δεν το προσωποποιώ όμως. Όσοι προπονητές πέρασαν από τον Αστέρα ήταν καταξιωμένοι τεχνικοί, που άφησαν το στίγμα τους και βοήθησαν στην ανέλιξη του συλλόγου»

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal gr Μακάμπι Αστέρας Τρίπολης Η συνέντευξη τύπου του Σταίκου Βεργέτη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Mια καλή κουβέντα την άξιζε πάντως και ο Γερμανός που θάμπωσε το αστέρι του Δαυίδ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.