Βεργέτης: «Διδασκόμαστε από τα λάθη και προχωράμε πιο δυνατοί» (vid)

Βεργέτης: «Διδασκόμαστε από τα λάθη και προχωράμε πιο δυνατοί» (vid)

Μάρτιος 29, 2017 - 16:45
1 σχόλια

Στην αθλητική εκπομπή ''spor στο ionian'' στο Ionian Chanel και τον Διονύση Μπινιώρη βρέθηκε ο Στάικος Βεργέτης το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου μιλώντας για τον Αστέρα Τρίπολης, την επιστροφή του στην ομάδα αλλά και την αγώνα που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αρκάς τεχνικός έστειλε και το μήνυμα προς τους φιλάθλους τονίζοντας πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της παραμονής λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Αστέρας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του για καλύτερες σεζόν στο μέλλον και πως η διδάσκεται από τα λάθη του και προχωρά πιο δυνατός.

Επίσης ο Στάικος Βεργέτης έκανε αναφορά και στην διαδρομή του Αστέρα Τρίπολης η οποία είναι παράλληλη με την δική του διαδρομή με την ομάδα με τον ίδιο να οδηγεί τον σύλλογο στην κορυφαία του στιγμή με τις προκρίσεις στους ομίλους του Europa League.

Αναφορικά με το τώρα ο Στάικος Βεργέτης επισήμανε πως η ομάδα πως βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση στην οποία οι κιτρινομπλέ θα πρέπει να δουν ξεχωριστά τα πέντε τελευταία παιχνίδια που απομένουν καθώς είναι όλα τελικοί.

Σε ότι έχει να κάνει με την  επιστροφή του στην Τρίπολη και την αρκαδική ομάδα ο Στάικος Βεργέτης είπε πως ουσιαστικά με την επιστροφή του ήταν σαν μην είχε φύγει ποτέ από τον Αστέρα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στο Ionian t.v.

Ειδήσεις: 
Video: 

Συνέντευξη Στάϊκου Βεργέτη για τα 86 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι αργά τώρα πιά.Αντίο ευρώπη αντίο πλέι οφ αντίο κύπελλο.Αυτά γίνονται όταν τα μυαλά παίρνουν αέρα.Και φυσικά φτηνά την γλιτώνετε για φέτος αν τελικά τη γλιτώσετε.Εσύ κύριε Βεργέτη δεν έχεις ευθύνη γιατί σε θυμηθήκανετώρα στα δύσκολα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.