Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Ιανουάριος 31, 2019 - 17:30
2 σχόλια

Η κατασκευή και ανακατασκευή γηπέδων της Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο  Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ άνοιξε την συζήτηση του θέματος αναφέροντας ότι ο πρέπει να γίνει υποβολή πρότασης για την ένταξη του έργου επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Παραλίου Άστρους και γενικά για την αναβάθμιση του αθλητισμού.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς εισηγήθηκε του θέματος,  επισημαίνοντας ότι ύστερα από μια πολύ πρόσφατη πρόσκληση στις 14 Ιανουαρίου μπορούν να ενταχτούν τα έργα στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος.

Τα έργα που προτάσσει η δημοτική αρχή έχουν να κάνουν με την  τοποθέτηση χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο του Κορακοβουνίου, και  με την επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Αχιλλέα στο Παράλιο Άστρος.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Μαντάς έχει έρθει σε επαφή την ομάδα του Αχιλλέα προκειμένου να γίνουν όλες εκείνες οι διαδικασίες έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα έργα του γηπέδου τένις και μπάσκετ.

Στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό δωρεάν δυνατότητα άθλησης πέρα από το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα όπως το τένις και το μπάσκετ , προσφέροντας τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τουρισμού

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Καμπύλης κατά την τοποθέτησή του, έδειξε να συμφωνεί με την εισήγηση, σημειώνοντας ότι καλό θα ήταν  στην περίπτωση του Παραλίου να γίνουν και εγκαταστάσεις στίβου και ίσως να τοποθετηθεί κάποιο ταρτάν για τρέξιμο και κάποιο σκάμμα.

Στη λογική να βελτιώσουμε  μία εγκατάσταση στον συγκεκριμένο χώρο θα έπρεπε να δώσουμε βαρύτητα έτσι ώστε να εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος

Απαντώντας ο δήμαρχος στον κ. Καμπύλη ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες, που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση, με το κόστος και με τη μελέτη οι οποίοι είναι αποτρεπτικοί στο να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις.

Είναι κακό να λέμε ευχές , οι προτάσεις οι οποίες γίνονται θα πρέπει να είναι υλοποιήσιμες και πάντα στο πλαίσιο του προγράμματος

Ανταπαντώντας ο κ. Καμπύλης ανέφερε ότι η εισήγηση του θέματος είναι ελλιπής, τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα μια τέτοιου τύπου αθλητική εγκατάσταση.

Πηγή: astrosnews.gr


2 Σχόλια

OTAN ΛΕΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ;;;; ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ;;;; ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ , ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΑ . ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !

ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ . ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ . 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΡΕΦΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.