Βαθμό με «ήρωα» τον Γιαννακόπουλο ο Παναιτωλικός στη Λαμία

Βαθμό με «ήρωα» τον Γιαννακόπουλο ο Παναιτωλικός στη Λαμία

Οκτώβριος 07, 2019 - 21:56
0 σχόλια

Ο Παναιτωλικός στη Λαμία στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της ουράς του βαθμολογικού πίνακα της Super League που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0 με ήρωα τον Νίκο Γιαννακόπουλο.

Ο Αρκάς κίπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Αγρινίου καθώς με 4-5 εξαιρετικές επεμβάσεις και με την εν γένει σταθερή παρουσία του κάτω από τα δοκάρια κράτησε όρθια τα "καναρίνια" για να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λαμίας.

Η Λαμία ήταν καλύτερη έχοντας τον έλεγχο και τις ευκαιρίες ωστόσο η ατυχία αλλά και η πολύ καλή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Νίκος Γιαννακόπουλος αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες για να μοιραστούν μαζί με τον Παναιτωλικό τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (51’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (84’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.