Βασίλης Λεβέντης από Τρίπολη: Μην μείνουμε στα μεγάλα λόγια (vid)

Βασίλης Λεβέντης από Τρίπολη: Μην μείνουμε στα μεγάλα λόγια (vid)

Νοέμβριος 11, 2016 - 10:17
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου επισκέφθηκε την έκθεση Πελοπόννησος EXPO η οποία άνοιξε τις πύλες της και υποδέχεται, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της στο κτίριο ΓΕΑ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, έως και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τους επισκέπτες της, να γνωρίσουν από κοντά τους 250 και πλέον εκθέτες και τους Δήμους της Πελοποννήσου.

Η συμπάθεια του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για την Αρκαδία είναι γνωστές, καθώς ο ίδιος έχει δώσει το «παρών» σε πολλές εκδηλώσεις της περιοχής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν κατά την είσοδό του στην έκθεση ανέφερε: «Είμαι Πελοποννήσιος και τιμώ την περιοχή αλλά και η ανάπτυξη επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο, δεν θέλω να μείνουμε στα μεγάλα λόγια αλλά να προχωρήσουμε και να υπάρχουν κίνητρα».

Σε ερώτηση για το αν τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν την ανάπτυξη, είπε ότι τέτοια εγχείρημα δεν βοηθούν από μόνα τους, αλλά αν συνυφανθούν με μέτρα από το Επιμελητήριο, θα υπάρχουν και τα σωστά αποτελέσματα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr O Βασίλης Λεβέντης στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.