Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ μπορεί να φέρει την ελπίδα (vid)

Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ μπορεί να φέρει την ελπίδα (vid)

Ιανουάριος 31, 2017 - 11:34
119 σχόλια

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται δουλειές, επενδύσεις, μείωση της φορολογίας και των δαπανών»

Είναι εποχή εξωστρέφειας για τη ΝΔ, ανέφερε ο Βασίλης Κικλίας ο οποίος επισκέφθηκε την Τρίπολη προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν από την είσοδο του στην αίθουσα όπου ήταν συγκεντρωμένος ο κόσμος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Α' Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με την κυβέρνηση και με την καθυστέρηση της δεύτερης αξιολόγηση, σχετικά με τις απολύσεις και φυσικά για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Είναι η εποχή που η ΝΔ έχει τη συγκριτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, η οποία πρέπει να ζήσει καλύτερα.

Όσοι πρότειναν εύκολες λύσεις κορόιδεψαν τους πολίτες και τους εξώθησαν στη θλίψη και στη μελαγχολία, εκτίμησε ο κ. Κικίλιας, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα φέρει μια ελπίδα καθώς αυτή η χώρα αξίζει και μπορεί καλύτερα.

Για το θερμό επεισόδιο στα Ίμια και για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των Τούρκων αξιωματούχων είπε:

Η ΝΔ είναι πολύ σοβαρή σε θέματα εθνικά, και η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τους όρους της καλής γειτονίας.

Για τις εκλογές και για τον σχεδιασμό της ΝΔ είπε:

Ο Κυριακός Μητσοτάκης υπόσχεται δουλείες, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις, μείωση της φορολογίας και των δαπανών

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που έχει υποσχεθεί τόσα λίγα ως αντιπολίτευση, ενώ τις ημέρες των μνημονίου θα μπορούσε να πει πολλά», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για τις απολύσεις  οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο, όπως έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε:

Δεν θα γίνει καμία απόλυση στον δημόσιο τομέα, αυτοί που πρέπει να ανησυχούν δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά αυτοί που μπαίνουν από τα παράθυρα.

Έφ.Κ
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κικίλιας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται δουλειές


119 Σχόλια

Όταν βλέπω μαζεμένους πολλούς κουστουμαρισμένους ξέρω ότι το λογαριασμό τον πληρώνω εγώ. Ώστε η ΝΔ μπορεί να φέρει την ελπίδα, Παύλο μου; Αλλά υπάρχει και το αντίστροφο, έτσι δεν είναι; Αν την αφήσουν, αν έχει τη διάθεση, είναι πολλά τα "αν". Από λόγια χορτάσαμε Παύλο μου. Έργα δεν μπορεί να μας δείξει η νουδούλα γιατί την κουτάλα την κρατάει άλλος. Όταν την κράταγε ο Αντωνάκης που γυαλίζει το μάτι του, έριξε τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε η σημερινή κατάσταση. Και το τσογλανάκι, αντί να το ρίξει κάτω το ρημάδι, προσπαθεί με μπαλώματα να το κρατήσει όρθιο και να το καλλωπίσει. Απελπισία.

Άστο ρε Βασίλη, μην υπόσχεσε. Τα έστω και λίγα που λες. Μη τύχει και παίζει και εσύ σε βιντεάκια υποσχέσεων όπως ο Τσίπρας

Ευγε για το σχολιο σου! Διοτι μας τα εχουν πρηξει ολοι τους οτι ο Σαμαρας εφερε εργα και υπηρχε ΕΛπ(η)δα !! Εχουν επιλεκτικη μνημη μερικοι τους!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται δουλειές, επενδύσεις, μείωση της φορολογίας και των δαπανών. Τι μας λέτε κυρίες και κύριοι εσείς φέρατε τα μνημόνια, το ΔΝΤ, τον φίλο σας τον κ. Σιόιμπλε, τις απολύσεις υπαλλήλων, καταστροφή της μεσαίας τάξης που σας τα έφερνε χύμα & σας ψήφιζε λόγω πλύσης εγκεφάλου από ΜΜΕ κ.λ.π. Το Δούλεμα Πάει Σύννεφο βλέπω......!

Ομιλεί η δεξιά....χωρίς δικαίωμα λόγου. Τα απομεινάρια ενός φαύλου συστήματος.Η κατατσροφή του τόπου .Αντε καλά. Αφού έχετε δικαίωμα έκφρασης πάλι καλά.Χαθήτε στην άβησσο δολοφόνοι του Εθνους των παιδιών μας της πατρίδας μας.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !Κάτω η φαυλοκρατία οι σπιούνοι οι δοσίλογοι.Πουλημένοι ήρθε το τέλος της αυτοκρατορίας σας. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ Είτε σας αρέσει είτε όχι !!!

οτι και να πουνε πια γελαει ο κοσμος. κατι συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι που ηταν εκει θα σταματησουν και αυτοι να πηγαινουν στο τελος, φαρσοκομωδια..

Είναι απόλυτα θεμιτό ο κ. αρχηγός της Ν.Δ., γόνος μιας από τις τρεις οικογένειες που κυριάρχησαν στη δημόσια ζωή επί δεκαετίες, να ενδιαφέρεται να γίνει πρωθυπουργός. Καθώς μάλιστα οι άλλες δύο οικογένειες έχουν αναδείξει από δύο και τρεις πρωθυπουργούς, απομένει και στην τρίτη οικογένεια να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Άλλωστε η Ελλάδα είναι μαζί με τη Βόρειο Κορέα στις πρώτες θέσεις στην οικογενειοκρατία της δημόσιας ζωής.

20:26 Η μεσαία τάξη θεωρεί (γιατί έτσι την έμαθε η ντόπια οικονομική ελίτ & τα ΜΜΕ ) περίπου ως εθνική προδοσία την ύπαρξή σχεδίου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και χρειαστεί η χώρα να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα. Πως λένε οι φιλελεδες: όσοι θέλουν δραχμή να πάνε στη Β. Κορέα. Χρεοκοπημένοι έτσι δεν λέτε, με ύφος δέκα καρδιναλίων και την “άνεση” που σας παρέχει η τυφλή πιστή και οι παρωπίδες κάθε Ταλιμπάν του φιλελευθερισμού; Βέβαια σήμερα άλλο είναι το πρόβλημα σας θα μου πείτε. Σήμερα έχουμε… Κήρυκα Χανίων.... κ.λ.π.!!!

Άσε μας ρε STOIXOS, τι είναι δηλαδή ο Κήρυκας Χανίων που του το βαράς; Δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ' ότι κάνουν όσοι μπορούν. Μπορείς, το κάνεις, δεν μπορείς, κάθεσαι και ζηλεύεις. Δεν σου φτάνει ένας Κήρυκας Χανίων, πρέπει να σε λένε και Μητσοτάκη βέβαια. Για τον άθλιο παρατηρητή: "Τα στοιχεία για την Ελλάδα (περί πλούτου η συζήτηση) καταδεικνύουν πως το 1% ενισχύθηκε την περίοδο της κρίσης. Ειδικότερα το πλουσιότερο 1% των Ελλήνων κατείχε το 2000 το 54,1% του πλούτου, το 2007 το 48,6%, ενώ το 2014 το 56,1%." Τι έκανε λέει; Κρίση; Ποια κρίση; Ευκαιρίες για πλουτισμό! (ξεφτίλες...)

Σε καμια χωρα του κόσμου δεν θα διεκδηκουσε ο Κυριάκος την πρωθυπουργία με χρέος 220 εκ, ευρώ και με χρέος της εφημερίδας από μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Και μετά θα έρθει να σου πει ο μάγκας ΕΜΕΙΣ να πληρώσουμε.... ρε ουστ

οχι ρε Κικιλια ηρεμησε τοση ελπιδα που φερατε τοσα χρονια σαν κομμα με τα μιζακια σας δεν χωραμε αλλη ελπιδα κοψε κατι φτωχε μπασκεμπολιτσα που εγινες πολιτικος σε ενα βραδυ και εσυ

@ 16:06 - Τι άλλο θ' ακούσουμαι: ότι τα μνημόνια έγιναν για να πλουτίσει το 1%! Σοβαρά; Άσχετοι σαν εσένα ψηφίζουν και εκλέγουν ανίκανους.

ψηφίστε Κούλη Μητσοτάκη: το καλύτερο βιογραφικό της χώρας είναι μπαταχτσής! (aka κυρηκας δανείων)

Ναι, οι φτωχοί προκάλεσαν την κρίση, τρελαίνονται για μνημόνια (βίτσια είναι αυτά) και ενώ οι πλούσιοι με κόπο κατάφεραν να μειώσουν το ποσοστό τους κατά 5,5 ολόκληρες μονάδες από το 2000 στο 2007 (τι σκοτούρες είναι τα λεφτά), εκείνοι οι βιτσιόζοι οι φτωχοί τους εκτίναξαν πάλι στα ύψη! Εφτάμιση μονάδες πάνω. Μέσα στην κρίση, και ενώ οι φτωχοί ζουν στην τρελή χαρά, οι κακόμοιροι οι πλούσιοι πρέπει να αντιμετωπίσουν μεγάλο βραχνά. Μπορεί όμως και να πρόκειται για παρενέργειες της ελαφρομυαλιάς των φτωχών. Δεν το κάνουν εξεπιτούτου, απλώς δεν τους κόβει. Δεν σκέφτονται το 1%.

Άστα κυρ Βασίλη στα τέσσερα-στα τέσσερα όπως είπε ο τέως αρχηγός σου από την Μεσσηνία και τον ακολουθεί από κοντά και ο σημερινός αρχηγός σου..

@ 23:05 - Ο ΣΥΡΙΖΑ "στα τέσσερα" υπέγραψε τα μνημόνια μαζί με τους ΑΝΕΛ, οπότε άστο. Άσε τον Σαμαρά εκεί που είναι, αυτός άφησε την χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα σημερινά χάλια που την έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΑΝΕΛ.

@ 12:16 - Εσύ μπορεί να είσαι καλύτερα, όχι η χώρα όμως. Κανένας δείκτης δεν είναι καλύτερος με τον Τσίπρα. Χάσαμε δύο χρόνια από την ζωή μας με ύφεση αντί για ανάπτυξη και το χρέος διογκώθηκε περαιτέρω με την τραγική "διαπραγμάτευση". Προφανώς εργάζεσαι στον δημόσιο τομέα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον ιδιωτικό τομέα που να λέει ότι είναι καλύτερα με τον Τσίπρα. ΚΑΝΕΝΑΣ. Προφανώς τα κομματικά στελέχη εξαιρούνται.

κ. 13.46 είδα ποιο πάνω να λες στον 23.05 ποιος υπέγραψε τα μνημόνια, μήπως θυμάσαι ποιοι ψήφισαν όλα τα μνημόνια; έτσι λέω μήπως θυμάσαι , όλα τα αστέρια........της πολιτικής σημερινής σκηνής!

Σιγά μην γίνουν εκλογές..Και τι θα κάνουμε όλα εμείς τα άεργα κομματόσκυλα που έχουμε βολευτεί σε θεσάρες στο κράτος, ως πρόεδροι και Δ/ντες Σύμβουλοι Οργανισμών, σύμβουλοι, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς..Ξέρεις τι είναι ξαφνικά εκεί που κάθεσαι και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα με το φραπέ, την αμπελοφιλοσοφία, το ελεύθερο camping να βρίσκεσαι με 5.000 στην τσέπη, αυτοκίνητο και γραμματέα..Τώρα που συνηθίσαμε τα καπιταλιστικά προνομία να μας τα πάρουν...

Κ. Παύλο.... μα όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι είμαστε καλύτερα με τον Τσίπρα!!! Ξύπνα… αριστερή παρένθεση!

@14:45 - Αν δεν είσαι διορισμένος ήδη, πάρε τον τοπικό κομισάριο να σε βάλουν στην υπηρεσία διαστήματος. Τότε θα δικαιούσαι να λες ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ είσαι καλύτερα. Επί ΣΥΡΙΖΑ capital control, με ΣΑΜΑΡΑ όχι. Χρέος επί ΣΑΜΑΡΑ 324δις, χρέος επί Αλέξις 330 δις. Έμμεσοι φόροι επί Σαμαρά 23,8δις, επί Αλέξις 26,4 δις. 2015-2016 59.000 νέες επιχειρήσεις. 2013-2014 80.000 νέες επιχειρήσεις. Το 2016 ρεκόρ λουκέτων όλων των εποχών. Ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία το 2014 65 δις. Ληξιπρόθεσμα χρέη στο τέλος 2016 95,3 δις. Μην προσβάλλεις την νοημοσύνη των πολιτών. Κάντε στην άκρη να δουλέψει η χώρα.

Kαι το Παπαδαριό βλέπω πρώτη μούρη.Τα ίδια κάνατε στον Σημίτη και σας πήρε τάς εκλογάς.!!!!!!Ο Κικίλιας μήπως πήγε στο σαράι στον λόφο;;;;;;

Ρε χούλιγκαν 18:11, βλέπω σού αρκεί το χειροκρότημα των κολλητών σου. Σκούπιζε όμως πού και πού τις ροχάλες όλων των άλλων. Πριονίζετε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόσαστε βλάκες. Σκοτωνόσαστε ποιος θα βρίσει πιο πολύ τον αντίπαλο, σας βαρεθήκαμε όλους. Φτάνει. Δεν θέλουμε άλλα κομματόσκυλα!

@21:45 - Οχετός το στόμα σου. "Χούλιγκαν", "ροχάλες", "βλάκες" κτλ. Στα στοιχεία απαντάς με βρισιές. Λογικό, τι να απαντήσεις άλλωστε; Ρημάξατε την χώρα και το μόνο που σας νοιάζει είναι μην χάσετε την κουτάλα. Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί ψεύτες όλων των εποχών και οι πιο άσχετοι. Κάντε στην άκρη να σωθεί η χώρα. Δεν έχετε ιδέα από διοίκηση. Μόνο για τις αργομισθίες νοιάζεστε.

@ Υποβλήθηκε από Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 02/02/2017 - 16:55. Χάθηκα το ξέρω..Είχαμε δουλειά στο Μαξίμου. Βάραγα μισάωρα κάθε μέρα... Έφτιαχνα την Υπηρεσία Διαστήματος. Κάτι θα πήρε το αυτί σου...

@kARANIKAS " ....Βάραγα μισάωρα κάθε μέρα....." ΚΛΑΙΩ!!!

στο αμόρφωτο τρολ που υπογράφει ως karanikas, απαντά ο ίδιος ο Καρανίκας (αν έχεις άγνωστες λέξεις και ονόματα, μη διστάσεις) http://www.avgi.gr/article/10811/7866352/apenanti-mas-e-dexia-kai-os-nootropia

Άμα δε θες να σε αποκαλούν χούλιγκαν, πρόσεχε τι γράφεις. Scripta manent (τοπικός κομισάριος, υπηρεσία διαστήματος). Και μη μου μιλάς για κουτάλα, σας ξέρω από μέσα εσάς τους δεξιούς, που μου γίνατε τιμητές της αξιοσύνης. Με το που έπεσε η χούντα άκουγα ότι "πρέπει να φροντίσουμε τα δικά μας παιδιά". Από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους δεν κάνετε τίποτε άλλο από να το αρμέγετε και τώρα λέτε ότι το τσογλανάκι το κατέστρεψε μέσα σε δύο χρόνια. Άντε παράτα μας. Το μέλλον είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Επιτέλους βρε Karanikas!!! Σου είναι εύκολο να εξηγήσεις, στους χρεοκοπημένους της Νέας Δημοκρατίας που δήθεν αγνοούν, πως πράγματι, για δεκαετίες η χώρα κυβερνήθηκε από Φιλελεύθερους ΝεοΔημοκράτες-ΠΑΣΟΚους με αποτέλεσμα τη χρεοκοπία μας; Και το φοβερό είναι πως δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που συντέλεσαν στην χώρα μας , θέλουν να συνεχίσουν να καταστρέφουν, θέλουν να τους ξαναψηφίσουμε να συνεχίσουν τις φιλελεύθερες πολιτικές τους! Φοβερό ε; Σχιζοφρένια; Ρώτα τους… και αν σου δώσουν μια στο ελάχιστο σοβαρή απάντηση εμένα να τρυπήσεις τη μύτη!!!

Eίμαι γελοίος, είμαι βλάκας!!!Ανέχομαι κάποιον να μην πληρώνει το δάνειό του 11 χρόνια.!! Αυτόν τον μπαταχτζή υποστηρίζω για επόμενο προθυπουργό.Είμαι για κλάματα.......

Σίγουρα, εμείς τον εκλέγουμε. Είμαστε για κλάματα. Όχι γιατί τον ψηφίζουμε, γιατί στηνόμαστε μπροστά στο κουτί και καταπίνουμε τα ψέματα που πλασάρουν τα τσιράκια των αφεντικών του. Στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Ανίκανοι να τους ξεσκεπάσουμε.

Θέλουνε κι Ευρώπη και Σουηδίες οι πλιατσικολόγοι. Που στη Γαλλία ο Φιγιον χάνει το χρήσμα για 500.000 ευρώ της γυναίκας του κι εδώ η ΝΔ χρωστάει 200 μύρια και ο ίδιος ο Μηζοτάκης πήρε από siemens τηλ κέντρο 130.000 και 11 χρόνια χρωστάει προσωπικό δάνειο 700.000. κρατικοδίαιτοι μιζαδόροι χωρίς τσίπα ζητούν ξανά την ψήφο του λαού που κατακλέψανε, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΙΣΧΟΣ

@ 14:12 - Έχουν τεράστια διαφορά τα "τοπικός κομισάριος, υπηρεσία διαστήματος" με τα ""Χούλιγκαν", "ροχάλες", "βλάκες". Αποκάλεσε με όπως θέλεις, εσύ εκτίθεσαι. Το τηλεφωνικό κέντρο ο Μητσοτάκης το πλήρωσε, δεν του χαρίστηκε. Ποιο προσωπικό δάνειο χρωστάει 11 χρόνια; Άρχισες και τα ΧΟΝΤΡΑ ψέματα τώρα; Θαυμαστή του Καρανίκα, διάβασε καλύτερα τι λέει η Πράβδα, συγγνώμη η Αυγή, και ο Βαξ και Βάνης για να αναπαράγεις σωστά την "λάσπη"τουλάχιστον. Ούτε προσωπικό είναι το δάνειο, ούτε έχει καμία σχέση πια ο Μητσοτάκης. Το αποπληρώνει άλλη εταιρία. Το ψέμα βλέπω πάει σύννεφο. Πανικός...

@16:14 - "Πλιατσικολόγοι" - Πλάκα έχει να σε αποκαλεί πλιατσικολόγο θαυμαστής του Καρανίκα. Πλάκα έχει να σε αποκαλεί έτσι αυτός που ενημερώνεται από την εφημερίδα του Καλογρίτσα. Πλάκα έχει να σε αποκαλεί έτσι ο οπαδός του Αλέξις, πρώην οπαδός του Μπαρουφάκη, πρώην οπαδός του Λαφαζάνη και σε λίγο πρώην οπαδός του Τσακελότου. Γιατί αν έχει ένα προσόν ο Αλέξις είναι να πουλάει τους συντρόφους του σε χρόνο dt. Όλα για την εξουσία. Και να σε λέει μετά "πλιατσικολόγο" ο οπαδός, νυν και πρώην, αυτών των ανθρώπων. Πλάκα έχει η ζωή αλλά και οι οπαδοί του Αλέξις. Τα αριστερά μνημόνια έχουν θράσος...

Διαβάζω στο Reuters: «Εάν ο Τσίπρας θεωρεί στα αλήθεια ότι οι πιστωτές ζητάνε πολλά, μπορεί να προκηρύξει εκλογές. Αυτό πιθανώς θα παραδώσει την εξουσία στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θα μπορούσε να πείσει τους πιστωτές να υιοθετήσουν μια πιο ήπια θέση». Εξοντώνουν ένα λαό για να ρίξουν μια κυβέρνηση. Εκεί φαίνεται ότι πάει το πράγμα. Αλλά τα σκυλιά της οικονομικής ελίτ (πετρελαιάδες, εθνικοί εργολάβοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές) και τα τσιράκια τους (Κούλης, Φώφη κ.λπ.), θα πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Μην το ξεχνάς Παύλο.

Παύλο, αν πέσει η σημερινή κυβέρνηση, αν ο Κούλης σου κερδίσει τις εκλογές και αλλάξει στάση ο σακάτης, θα αποδειχτεί ότι τα δυο χρόνια κοινωνικής καταστροφής, οι εκβιασμοί των δανειστών είχαν μοναδικό σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση. Και τότε θα φανεί ποιος είναι ψεύτης και ποιος εξαπατά την κοινωνία. Και φρόντισε να κρυφτείς καλά, εσύ και όλοι οι φίλοι σου.

Παρ, 03/02/2017 - 18:25. "....Και τότε θα φανεί ποιος είναι ψεύτης και ποιος εξαπατά την κοινωνία....' τοσα χρονια φιλε τι γινεται δηλαδη ? ολοι οι πολιτικοι πολεμουν για εσενα και εμενα και για ολους θες να μας πεις ? που πανε ολα τα λεφτα τοσα χρονια ?? τα δικα τους γιατι δεν μειωνονται τοσα χρονια και μειωνονται τα δικα μου δικα σου και των υπολοιπων ??? τα παραμυθια σου αλλου

ναι τα πλήρωσε οταν τον πιασανε με τη γίδα στην πλάτη. για τα 200 μύρια μόκο ε;

Τα δικά μου παραμύθια; Μου λένε ότι το τσογλανάκι κατάστρεψε τη χώρα σε δυο χρόνια και θέλουν να επιστρέψουν αυτοί που διαχειρίστηκαν την κοινωνία από τουλάχιστον τον 2ο ΠΠ. Ποιος λέει παραμύθια; Είμαστε μια κοινωνία δημιουργημένη κατ'εικόνα και ομοίωση από τα σκυλιά που κυβέρνησαν 80 χρόνια. Κανείς δεν μου γεμίζει το μάτι, κανείς. Αλλά μη βγαίνουν να μου παρουσιάζουν τον Κούλη σαν σωτήρα, δεν θέλουμε άλλη σωτηρία. Και αν συμβεί η αλλαγή στάσης των τοκογλύφων με ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης, τότε τα τσιράκια του Κούλη (αυτός θα έχει ολόκληρο στρατό να τον φυλάει) θα την έχουν άσχημα.

@18:15 - Η Μέρκελ με τον Σόιμπλε έφεραν τον Αλέξις στην εξουσία όταν άδειασαν τον Σαμαρά. Τα ξέχασες αυτά; Ο Αλέξις 2 χρόνια τώρα τα έχει κάνει χάλια. Λάθος μου, στο ψήφισμα των νόμων τα πήγε πολύ καλά. Σήκωνε το χέρι σε χρόνο dt και έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Στην πραγματική οικονομία όμως διέλυσε τα πάντα. Τα λουκέτα πάνε σύννεφο, ρεκόρ όλων των εποχών. Τους ελεύθερους επαγγελματίες μας εξόντωσε. Τουλάχιστον διορίστηκε ο Καρανίκας και βολεύτηκαν και διάφοροι Συριζαίοι. Γραφείο στην Θεσσαλονίκη, star trek υπηρεσία κτλ. κτλ. Μέχρι και ο Βαξ και Βάνης βρέθηκε με εφημερίδα ελέω Καλογρίτσα. Έκανε έργο.

@14:07 Κοίτα τι έλεγε ο ίδιος ο Πινόκιο για τα κομματόσκυλα και άσε τι έλεγα εγώ στην Αυγή (αν έχεις άγνωστες λέξεις και ονόματα, μη διστάσεις) : ......"Αποσυμφόρηση του δημόσιου τομέα από τις στρατιές των Συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων και προώθηση της στελέχωσης των Γραφείων Υπουργών, Γενικών Γραμματέων και Διοικητών από τις τάξεις των δημοσίων Υπαλλήλων....." https://left.gr/news/sarotikes-allages-provlepei-programma-toy-syriza-gia-ton-metashimatismo-toy-kratoys-kai-ton

ευχαριστούμε για το left. επιβεβαιωνεται ότι ό,τι είχε εξαγγείλει έγιναν πραγματικότητα ένα προς ένα. Όσο για τους μετακλητούς: Ο συνολικός αριθμός των πάσης φύσεως μετακλητών υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία μελών της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου [Δεκέμβριος 2014]: 1.173. Ο συνολικός αριθμός πάσης φύσεως μετακλητών υπαλλήλων [ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες και λοιποί μετακλητοί] στην κυβέρνηση Τσίπρα: 618. Ο Κούλης μόνο είχε 54!!!!!!ο Βερναρδάκης 3! φάε σανό http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1392258/to-maximoy-gia-toys-metaklhtoys-ypallhloys.html

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.