Βασικός ο Παπαγγελής, ήττα για την Καλλιθέα από τον ΟΦΗ

Βασικός ο Παπαγγελής, ήττα για την Καλλιθέα από τον ΟΦΗ

Μάρτιος 19, 2018 - 17:55
0 σχόλια

Μία ακόμα συμμετοχή στο βασικό σχήμα της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε ο Αρκάς αριστερός μπακ-χαφ Γεράσιμος Παπαγγελής στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο "Ελ Πάσο".

Ο άσος από το Λεβίδι έχει καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας της Καλλιθέας κάνοντας μια γεμάτη σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του ωστόσο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση μιας και είναι 15η.

Στον αγώνα για την 22η αγωνιστική η Καλλιθέα γνώρισε την εντός έδρας ηττά από τον ΟΦΗ με σκορ 1-3 με τον Γεράσιμο Παπαγγελή να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όντας στους λίγους που κατάφεραν να διακριθούν από την ομάδα του.

Καλλιθέα: Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53’ Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80’ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65’ Μίγγος), Σμυρλής

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (67’ Βαφέας), Λεάλ (78’ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46’ Κοιλιάρας), Μάνος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.