Βασικοί Αρώνης και Καναβέτας στο Κισσαμικός - Αχαρναϊκός

Βασικοί Αρώνης και Καναβέτας στο Κισσαμικός - Αχαρναϊκός

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 10:01
0 σχόλια

Κισσαμικός και Αχαρναϊκός αποτελούν τις άλλες δύο ομάδες που συμπληρώνουν τον 5ο όμιλο της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος μαζί ασφαλώς με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αχαρναϊκός αποτελεί ομάδα με έντονο Αρκαδικό ενδιαφέρον πλέον καθώς αγωνίζονται δύο Αρκάδες ο Γιώργος Καναβέτας και ο Μάριος και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού ο Γιώργος Αρώνης.

Στον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος ο Αχαρναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό με τον Γιώργο Αρώνη να ξεκινά στο βασικό σχήμα και να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτό ενώ βασικός ήταν και ο άλλος πρώην άσος του Παναρκαδικού Γιώργος Καναβέτας ωστόσο στάθηκε άτυχος μιας και αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο 20ο λεπτό.

Ο Γιώργος Αρώνης αγωνίστηκε στην γνωστή του θέση αυτή του αμυντικού χαφ έχοντας πολύ καλή παρουσία με την ομάδα του να γνωρίζει όμως την ήττα με σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι από το γκολ του Ξυδά στο 64’.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.