Βασικοί Αντωνίου και Ζευκιλής σε Ερμή Κορυδαλού και ΠΑΟ Ρούφ

Βασικοί Αντωνίου και Ζευκιλής σε Ερμή Κορυδαλού και ΠΑΟ Ρούφ

Φεβρουάριος 19, 2019 - 10:47
0 σχόλια

Δυο νέα παιδιά από την Αρκαδία, δύο από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ελπίδες και ταλέντα του νομού μας ο Αντώνης Αντωνίου και ο Παναγιώτης Ζευκιλής βρέθηκαν για μία ακόμα φορά στις βασικές επιλογέ των προπονητών τους.

Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και τον πρώτο όμιλο ο Ερμής Κορυδαλλού επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-1 της Θύελλας Μοσχάτου και παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε τροχιά πρωταθλητισμού με τον Αντώνη Αντωνίου να είναι βασικός και μένει στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το 90λεπτό έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Ερμής Κορυδαλλού: Δράμπαλης, Σταθινάκης (55’ Τζανιδάκης), Αντωνίου, Λαζάκης, Νταλάκος, Μητρόπουλος (55’ Κουβάτσος), Στακάι, Βύρης Κίτσιος, Μούτσας (90’ Θωμάς)

Θύελλα Μοσχάτου: Γερογιάννης, Μπάλιος (65’ Μάρκος), Ναρλιάν, Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος, Κωστής, Νταής (46’ Νίκας), Σέχου (36’ Κούκιος), Σταμάτης, Νικολόπουλος (80’ Γεωργιάδης), Εφέντη

Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών και τον δεύτερο όμιλο ο ΠΑΟ Ρουφ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία στην Νέα Ιωνία με την ιστορική ομάδα της Αθήνας να βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Παναγιώτη Ζευκιλή να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα για όλο το 90λεπτό έχοντας πολύ καλή παρουσία.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παπουτσής, Τζήμας, Ζαρκαδούλας (87’ Μπάρκας), Σκλαβενίτης, Βογατσάς, Μύττης, Κολώκας (92’ Δούκας), Πανταγιάς (70’ Σταθόπουλος), Καρβούνης (63’ Δρυμωνίτης), Χαραλάμπους, Πρισιμιτζής.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας): Κουνάδης, Αλευρής, Μπένα (61’ Τσινιάς), Τριαντάφυλλος, Μπιρμπίλης, Τύρπος, Χατζηαθανασίου (72’ Γαλάνης), Κολλιός, Τετέι, Κολοβός (76’ Χίος), Ζευκιλής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.