Βαρύτητα στους νέους το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων

Βαρύτητα στους νέους το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων

Ιούνιος 13, 2018 - 14:31
0 σχόλια

Ενόψει της διοργάνωσης του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων που προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας με τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ΠΟΕ έχει την Προεδρεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Απόδημων Αρκάδων και την ευθύνη για την όλη διοργάνωση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ανέφερε:

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας είναι συνδιοργανωτής και συμβάλλει ώστε το 9ο συνέδριο να έχει θετικό πρόσημο και να βοηθήσει τον τόπο μας.

Κοινός στόχος είναι να δοθεί βαρύτητα στους νέους αλλά και στην επιχειρηματικότητα ενώ θα υπάρχουν και ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Μέχρι την έναρξη του συνεδρίου θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους απόδημους αδελφούς μας, αλλά και για τους "γηγενείς" Αρκάδες."


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.