Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα

Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 22:34
0 σχόλια

Ο  Γολγοθάς για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα

Η φετινή χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης είναι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία με την ομάδα να συμμετάσχει σε τρείς διοργανώσεις (πρωτάθλημα Ελλάδος, κύπελλο Ελλάδος, Europa League) και το αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι ιδιαιτέρως βαρύ με  συνεχόμενα παιχνίδια.

Όπως έχει τονίσει ο προπονητής της Αρκαδικής ομάδας Στάικος  Βεργέτης  ο Αστέρας θα πρέπει να διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις  και να δείξει ωριμότητα έτσι ώστε να βγει εις πέρας το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ήδη οι κιτρινομπλέ  σε μικρότερο διάστημα της μιας εβδομάδας έχουν παίξει δύο παιχνίδια με Μπεσίκτας για το Europa League την προηγούμενη Πέμπτη, Καλλονή για το πρωτάθλημα την Κυριακή και έχουν  κύπελλο Ελλάδος με  Αιγινιακό την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη.

Και ο Γολγοθάς για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλές. 8 μάτς για το Ελληνικό πρωτάθλημα εκ των οποίον τα τέσσερα είναι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ , Παναθηναϊκό και Ατρόμητο (τα 3 πρώτα εντός έδρας) 5 στην Ευρώπη και 3 για το κύπελλο Ελλάδος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2016 θα δώσει αρκετές ανάσες στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα έτσι ώστε να συνεχίσουν στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν την φετινή χρονιά

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.