Βαρουφάκης: Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα

Βαρουφάκης: Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα

Ιούλιος 03, 2019 - 11:29
7 σχόλια

Απάντηση στη δήλωση Τσίπρα «έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα τον Βαρουφάκη» έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι η απόφαση για ρήξη με τους θεσμούς ήταν κοινή τους απόφαση και όχι προσωπική.

«Για μια φορά συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό, αυτός έκανε επιλογή με εμένα κι εγώ έκανα λάθος επιλογή που επέλεξα να εμπιστευτώ τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει λάθος στρατηγική επιλογή για να δικαιολογήσει τη συνθηκολόγηση, είχε επιλογή να δηλώσει αφελής ή να δηλώσει ένοχος. Δηλώνει αφελής, δεν είναι αφελής, σας διαβεβαιώ».

«Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είχαμε επιλέξει να προβούμε σε ρήξη με τους δανειστές κατεβήκαμε στο λαό με πολύ καθαρή θέση ότι προαπαιτούμενο είναι το κούρεμα, όταν έχεις πτωχεύσει χρειάζεσαι κούρεμα χρέους, και όλα τα κόμματα έπρεπε να συμφωνήσουμε σε αυτό» επισήμανε.


7 Σχόλια

Don't trust που λένε κ οι εργοδότες σου οι Αμερικανοί

Πετύχατε να δέσετε μια πατρίδα πισθάγκωνα για πολλά χρόνια. Τώρα αυτά που λέει ο σιριζα ότι έχει βγει στις αγορές με άλλο αέρα είναι ......................... ....................... σε λίγα χρόνια να δω πως θα πληρώνονται οι συντάξεις!

Τι ανθελληνικά παιχνίδια εξυπηρετεί και θα τον βάλουν στην Βουλή !Το σύστημα χρειάζεται τους χρήσιμους ηλίθιους και όπως είχε το ποτάμι και τον Λεβέντη στο κοινοβούλιο τώρα θα βάλει τον ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ και τον Βελόπουλο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.