Το βάρος στις κιτρινομπλέ ακαδημίες

Το βάρος στις κιτρινομπλέ ακαδημίες

Μάιος 29, 2017 - 10:55
2 σχόλια

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του νέου Αστέρα δεν είναι μόνο οι μεταγραφές και οι προσθαφερέσεις στο ρόστερ αλλά και ακαδημίες και το ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προωθηθούν και θα πάρουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία.

Η πρόσφατη επιτυχία της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης που έφθασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου μόνο τυχαία δεν είναι, αφού αποτελεί μια πρώτης τάξεως πιστοποίηση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Και αν οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας θέλουν η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε να ξεχαστεί πολύ γρήγορα, υπήρξαν και κάποια θετικά κομμάτια με την παρουσία νέων προσώπων που έδειξαν να διαθέτουν το ταλέντο με βάση τις ευκαιρίες που πήραν.

Ο Ηλίας Ευαγγέλου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League,  ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος και αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου σε 8, ενώ και ο Γιάννης Μπαστιάνος πλην του κυπέλλου πήρε χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα με δύο συμμετοχές.

Ακόμα υπήρξαν οι Γιώργος Μακροστέργιος και Άγγελος Ζήσης που έκαναν την εμφάνιση τους σε αγώνες κυπέλλου αλλά και οι Αντώνης Τσιφτσής, Γεράσιμος Παπαγγελής και Χάρης Νάτσης που είχαν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να συνεχίσει να παράγει δικούς του ποδοσφαιριστές και κάτι ανάλογο θα συμβεί και το φετινό καλοκαίρι με τον Στάικο Βεργέτη να παρακολουθεί την εξέλιξη παιχτών και υπό τις οδηγίες του να πραγματοποιούνται προπονήσεις.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Βγάλανε 2 που παίζουν εθνική και έναν στον Παναθηναϊκό Ξεστραβωσου !!! Αλλά έχεις δίκιο ξαχασαν να σου γράψουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.