Βαριά ήττα για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟ Ρουφ του Ζευκιλή

Οκτώβριος 30, 2018 - 16:18
0 σχόλια

Άσχημο αποτέλεσμα και βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟ Ρουφ στο Ίλιον από την τοπική ομάδα του Α.Ο. Ιλίου με σκορ 4-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αθηνών.

Το Ρουφ παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Χατζηαθανασιίου στο 34' στην επανάληψη δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο με τον Α.Ο. Ιλίου να πετυχαίνει 4 τέρματα κάνοντας την ανατροπή με τους Χαραλάμπους και Μεχμέτι (3 γκολ) να γράφουν το τελικό αποτέλεσμα.

 Ο Αρκάς άσος Παναγιώτης Ζευκιλής βρέθηκε για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του όμως στο 63ο λεπτό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σιαδήμας, Νάτσης, Δαούτης, Πλάκας, Μπεντάι, Καλογέρης (76' Γκρίφισιας), Σταματάκης (55' Σκεύης), Χαραλάμπους, Λερούτσος (85' Βλάμης), Αγκαλίου (65' Μεχμέτι).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης (82' Μπενά), Χατζηγιαννακός (90+3' Προβίδας), Τριανταφύλλου, Τζαφέρι, Τύρπος, Χατζηαθανασίου, Καρυπίδης (72' Κοτσίκος), Θαναηλάκης, Ζευκιλής, Χίος (57' Καρράς).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.