Βαλτεσινίκο: Απονομή επάθλων Enduro Greek Series (pics)

Βαλτεσινίκο: Απονομή επάθλων Enduro Greek Series (pics)

Οκτώβριος 30, 2018 - 15:30
0 σχόλια

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, Κατακλύστηκε από κόσμο το Βαλτεσινίκο με αφορμή τον 5ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας- Enduro Greek Series: Εκατόν ενενήντα πέντε (195) ποδηλάτες από Ελλάδα και εξωτερικό, συνοδοί, συντελεστές κλπ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου και ο Σύλλογος «η Κοίμηση Θεοτόκου» εκφράζουν τα συγχαρητήρια στους Ποδηλάτες για την συμμετοχή, τον ενθουσιασμό & την Αγωνιστικότητα.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές / διοργανωτές : Τους συμπατριώτες Κώστα & Φώτη Παναγούλια, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας Χάρη Θεοδωρόπουλο καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας που μαζί με το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου στήριξαν την όλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των Αγώνων.

Οι συμμετέχοντες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την εμπειρία που αποκόμισαν , από τη διοργάνωση, από την φυσική ομορφιά των μονοπατιών μέσα στο ελατοδάσος “Αρκάδων Ποιμένων” με τίτλο “Ανατρέχω στην Αρκαδία”, το παραδοσιακό Χωριό μας, την περιοχή και τόνισαν πως θα έρθουν πάλι είτε σε αγώνες είτε για τουρισμό.

ββάτου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου καλλίγραμμα κορίτσια έκαναν ασκήσεις yoga και το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου έγινε ενημέρωση των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Συγχαρητήρια και στις επιχειρήσεις διαμονής & εστίασης του χωριού μας για την άψογη εξυπηρέτηση των πολλών επισκεπτών.

Κώστα, Χάρη, Φώτη Π ε ρ ι μ έ ν ο υ μ ε & Άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες. Εμείς θα είμαστε κοντά σας.

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.