Βαλκάρθε ή κάποιος άλλος για τα άκρα της επίθεσης του Αστέρα;

Βαλκάρθε ή κάποιος άλλος για τα άκρα της επίθεσης του Αστέρα;

Ιούλιος 15, 2019 - 20:31
0 σχόλια

Μετά την απόκτηση του Ενέκο Καπίγια ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει την μεταγραφική του προσοχή στα φτερά της επίθεσης για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις των κιτρινομπλέ στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν την διάθεση για κάτι διαφορετικό αναφορικά με το αγωνιστικό μοντέλο που θα προσπαθήσει να παρουσιάσει η ομάδα διεγείροντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων δημιουργώντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για κάτι καλό.

Όπως όλα δείχνουν επόμενο μεταγραφικό κομμάτι στο παζλ του νέου ρόστερ θα είναι ένας ακραίος επιθετικός, ένα κλασσικό εξτρέμ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά όπως είναι η ταχύτητα, η καλή τεχνική και το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί κατά το πρόσφατο παρελθόν είναι αυτό του Πάμπλο Βαλκάρθε με τον Ισπανό πρώην άσο της Μαγιόρκα να συγκεντρώνει αυτές τις προδιαγραφές και να αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ ποδοσφαιριστή για την θέση αυτή.

Ωστόσο η περίπτωση του Βαλκάρθε δεν είναι εύκολη μιας και μιλάμε για παίχτη με καλό όνομα και πλούσιο βιογραφικό στην χώρα του προερχόμενος από ομάδα που πήρε την άνοδο για την La Liga και σε μια άκρως παραγωγική ηλικία (26 ετών).

Ο Πάμπλο Βαλκάρθε προφανώς και είναι στην λίστα του Αστέρα Τρίπολης και προφανώς είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές όμως δεν είναι και η μοναδική δεδομένων όπως αναφέραμε και πιο πάνω των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Η αρκαδική ομάδα έχει κυκλώσει και έχει τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ πλην του Πάμπλο Βαλκάρθε εξίσου καλές και με προοπτικές εξέλιξης και άμεσης βοήθειας στο κομμάτι της επιπλέον ενίσχυσης για την θέση του ακραίου και την αναβάθμιση του ποιοτικού επιπέδου των επιλογών για την νέα χρονιά.

Το θέμα "εξτρέμ" τρέχει και πιθανόν να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε με στόχο να κλείσει η υπόθεση σύντομα και ο ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας χρονικά το συντομότερο δυνατό χωρίς πάντως να συντρέχει λόγος βιασύνης η επίσπευσης.

Είναι δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης κινείται με ακρίβεια και με μεθοδικό τρόπο στον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Το απέδειξε και αυτό θα κάνει και τώρα. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την θέση άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.