Βακαλόπουλος: Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ

Βακαλόπουλος: Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ

Οκτώβριος 17, 2017 - 21:07
0 σχόλια

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και αναπληρωματικό μέλος της ΕΟΚ Μιχάλης Βακαλόπουλος μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την εκδήλωση του φιλοξενήθηκε στην Σπάρτη της συνέντευξης τύπου των προπονητών της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Όπως μας τόνισε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γνωρίζει και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που υπάρχουν με την διοργανώτρια αρχή σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές να βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων και να στοχεύει  στην διοργάνωση καλών πρωταθλημάτων με κύριο άξονα την αναδείξει νέων ταλέντων στον χώρο του μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος αποτελεί έναν εκ των συνδετικών κρίκων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την ΕΟΚ όντας και από τους διοργανωτές της εκδήλωσης στην Λακωνική πρωτεύουσα το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Βακαλόπουλος στο ArcadiaPortal.gr

Για την συνέντευξη τύπου των προπονητών της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Σπάρτη:

Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται η εκδήλωση της συνέντευξης τύπου των προπονητών της Α' ΕΚΣΕΚΟΠ που αποτελεί και την ναυαρχίδα των πρωταθλημάτων μας.  Μετά την Καλαμάτα και την Τρίπολη φέτος ήταν η σειρά της Σπάρτης σε έναν πολύ φιλόξενο και εντυπωσιακό χώρο που είναι  το μουσείο ''Ελιάς και Λαδιού'' του Πολιτιστικού Ιδρύματος Πειραιώς. Είναι μια εκδήλωση που οι προπονητές μιλούν για τους στόχους και τα δεδομένα των ομάδων τους και έγινε ένας γόνιμος διάλογος όχι μόνο σε θέματα αθλητισμού αλλά και γενικότερα της κοινωνίας που μας απασχολούν όλους.

Για την παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στην εκδήλωση:

Το εδικό κύρος του coach Πεδουλάκη είναι αδιαμφισβήτητο. Τέτοιοι άνθρωποι με αυτή την προσωπικότητα, το ήθος και την διαδρομή στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ μα τιμούν με την παρουσία τους. Θα τονίσω κάτι που ίσως να μην ξέρει πολύ κόσμος. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι βαθύτατος γνώστης και θαυμαστής της ιστορίας της αρχαίας Σπάρτης εντυπωσιάζοντας όσους βρίσκονταν εδώ λίγο πριν μπούμε στον χώρο της εκδήλωσης. Οι προπονητές, ο κόσμος, τα πολλά παιδιά που βρέθηκαν στην αίθουσα αλλά και εμείς μόνο ωφελημένοι μπορούμε να βγούμε από τέτοιες εκδηλώσεις γιατί νομίζω η εμπειρία τέτοιων ανθρώπων μπορεί να αποτελέσει σε όλους μας έναν οδηγό για το μέλλον.

Για τους εφετινούς στόχους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ως διοργανώτρια αρχή:

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί και προσπαθεί να τρέχει τις εξελίξεις στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ με την προεδρία του Γιάννη Κουτραφούρη και όλων εμάς που βρισκόμαστε στην Ένωση και μας τιμά με την συνεργασία του. Είναι γεγονός ότι στις δύσκολες οικονομικές εποχές και κοινωνικές συνθήκες που ζούμε τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και για εμάς αλλά και για το μπάσκετ. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση στις ομάδες και προσπαθούμε να βγάζουμε νέους αθλητές. Εντοπίστηκαν πολλά προβλήματα όπως τον αθλητικών υποδομών και τα γνωρίζουμε.  Ο coach Πεδουλάκης μαζί με τον βουλευτή του νομού μας κ. Αραχωβίτη διέκριναν και το θέμα των σχολείων που δεν έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ως διοργανώτρια αρχή διοργανώνουμε τα πρωταθλήματα επιχειρώντας να συγκεράσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και πάντα προσαρμοζόμενοι στα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν να γίνονται καλά πρωταθλήματα που θα αναδεικνύονται νέοι αθλητές , νέα πρόσωπα, νέες ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στο μπάσκετ της περιοχής μας. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι η ΕΚΑΣΚΕΟΠ βρίσκεται στο πλευρό όλων των σωματείων.

Αντώνης Χρονάκης

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βακαλόπουλος: Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι στο πλευρό των ομάδων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.