Β' Αρκαδίας: Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις

Β' Αρκαδίας: Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις

Φεβρουάριος 13, 2019 - 11:06
0 σχόλια

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας καθώς τα πράγματα στην κορυφή έχουν γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου και την ομάδα που τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Είναι ενδεικτικό πως βάση των αποτελεσμάτων τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο αλλαγές θέσεων κυρίως στην πρώτη δυάδα και την κορφή με τις αποστάσεις πια βαθμολογικά να κρίνονται οριακές.

Με το τέλος της 12η αγωνιστικής το Κορύθιο παραμένει στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να ακολουθεί κατά πόδας με 27 και ελάχιστα πιο πίσω να είναι ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης στους 26 βαθμούς με την Δημητσάνα να ακολουθεί στους 24.

Μικρές και απόλυτα οριακές οι αποστάσεις ανάμεσα στις 4 αυτές ομάδες με τις λεπτομέρειες πια να μπαίνουν στην εξίσωση και να αποκτούν ειδική σημασία και όπως όλα δείχνουν η "μάχη" αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος.

1. Κορύρθιο (28 βαθμούς  - 9 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες - 27 γκολ υπέρ, 9 γκολ κατά)

Το Κορύθιο για πολλούς αποτελεί ευχάριστη έκπληξη της εφετινής Β' Αρκαδίας, αποτελεί το δυνατό και σκληροτράχηλο σύνολο που κάθε εβδομάδα παλεύει και δικαιώνεται για το πλάνο και την φιλοσοφία του και έχει καταφέρει να πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Κανείς δεν ξέρει αν θα αντέξει μέχρι το φινάλε ωστόσο είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει επί ισοις όροις της πιθανότητες που έχει δημιουργήσει και του αναλογούν.

2. ΠΑΟΚ Τρίπολης (27 βαθμοί - 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα - 19 γκολ υπέρ, 5 γκολ κατά)

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι η ομάδα που μας συστήθηκε με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του νομού μας. Οι ασπρόμαυροι έχουν επιλογές, ταλέντο, ποιότητα, εμπειρία, έχουν όρεξη και ενθουσιασμό και δείχνουν να αποτελούν ένα απόλυτα ισορροπημένο σύνολο που διεκδικεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θεωρείται σίγουρο πως μέχρι το τέλος της θα είναι εκ των φαβορί για την άνοδο.

3. Πανιώνιος Μεγαλόπολης (26 βαθμοί - 8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες - 33 γκολ υπέρ - 10 γκολ κατά)

Ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης είναι η ομάδα με την δική της φιλοσοφία και το δικό της ξεχωριστό στυλ που αφήνει το αποτύπωμα του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Το κυανέρυθρο  νεανικό σύνολο στηρίζεται στο ταλέντο και πάνω σε αυτό χτίζει τα όνειρα των παιδιών που αποτελούν μέρος του συνόλου. Είναι ξεκάθαρο πως η αγωνιστική του εικόνα είναι τέτοια που σίγουρα θα έχει όλα τα φόντα για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

4. Δημητσάνα (24 βαθμούς - 8 νίκες, 0 ισοπαλίες, 4 ήττες - 27 γκολ υπέρ, 17 γκολ κατά)

Η Δημητσάνα έρχεται με φόρα και με κεκτημένη ταχύτητα και δείχνει ως την ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα στις δύο πρώτες θέσεις. Ενισχυμένη ως μονάδες συνόλου, με εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο όπου και είναι αήττητη και μάλιστα με δύο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι κορυφής. Το δείγμα γραφής αλλά και τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν πως μπορεί την υπέρβαση  και αυτό θα διεκδικήσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία έπειτα από 12 αγωνιστικές στην Β' Αρκαδίας

1. Κορύθιο 28

2. ΠΑΟΚ Τρίπολης 27

3. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 26

4. Δημητσάνα 24

5. Κανδήλα 17

6.  Αχιλλέας 13

7. Ηρακλής 11

8. ΑΕ Μαρίου 10

9. Νεστάνη 7

10. Παγγορτυνιακός -

13η αγωνιστική

Σάββατο (16/2, 15:00)

Πανιώνιος-Αχιλλέας

Κυριακή (17/2)

11:00 Νεστάνη-ΑΕ Μαρίου

15: 00 Ηρακλής-ΠΑΟΚ Τρίπολης

15: 00 Κορύθιο-Δημητσάνα

Οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας μετά από 12 αγωνιστικές

13 γκολ: Τσουμπλέκας (Πανιώνιος Μεγαλόπολης).

9 γκολ: Φωτόπουλος, Νεσίμι (Κορύθιο), Προκόπος (Δημητσάνα).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.