Β Αρκαδίας: Η «μάχη» των μπαράζ

Β Αρκαδίας: Η «μάχη» των μπαράζ

Απρίλιος 21, 2015 - 16:02
0 σχόλια

Η μάχη των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας συνεχίζεται  με το τέλος της  3ης αγωνιστικής να βρίσκει μεγάλους νικητές τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και να βάζουν γερές βάσεις για να πάρουν τα εισιτήρια ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ακριβώς στα μισά του μίνι πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο να αποκτούν προβάδισμα και ουσιαστικά να κρατούν τις τύχες στα δικά τους χέρια και να καλούνται στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν να διαχειριστούν τα αποτελέσματα της έως τώρα πορείας τους για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

Από κει και πέρα Ερμής Μελιγούς και Ελπίδα Τρίπολης δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου ψάχνοντας αμφότερες και οι δύο ομάδες θετικά αποτελέσματα και νίκες στις τρεις υπολειπόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Ελπίδα Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-1: Με το τρίποντο της νίκης έφυγε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικρατώντας της γηπεδούχου Ελπίδας στο ΔΑΚ Τρίπολης. Η ομάδα του Λεωνιδίου με αυτή της την νίκη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας αποφασιστικό βήμα ανόδου. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Ξυντάρης με πολύ ωραία κεφαλιά στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Ερμής Μελιγούς 2-0: Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης επί του Ερμή Μελιγούς που του δίνει πλέον σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος. Η ομάδα της Μεγαλόπολης ήταν εμφανώς ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Νάνος στο 18’ και στο 52’ ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στον Πανιώνιο.

Αποτελέσματα

Ελπίδα-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-1

Πανιώνιος-Ερμής Μελιγούς 2-0

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 7

2. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 6

3. Ερμής Μελιγούς 2

4. Ελπίδα Τρίπολης 1

Επόμενη αγωνιστική

Ελπίδα Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.