Β Αρκαδίας η «μάχη» των μπαράζ

Β Αρκαδίας η «μάχη» των μπαράζ

Μάρτιος 31, 2015 - 10:18
0 σχόλια

Οι αγώνες «μπαράζ» της Β’ Αρκαδίας ξεκίνησαν με τις τέσσερις ομάδες να ρίχνονται στην μάχη για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας υποσχέσεις για συναρπαστική συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη του επί του Πανιώνιου Μεγαλόπολης, ενώ στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα Τρίπολης και στον Ερμή Μελιγούς δεν βγήκε νικητής, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ελπίδα Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 1-1: Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι και στην πρεμιέρα των αγώνων «μπαράζ» η Ελπίδα και ο Ερμής Μελιγούς αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον αγώνα της Κάρτσοβας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον αρχηγό της ομάδας Καδά στο 27’ λεπτό  με την Μελιγού όμως να αντιδρά και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Σέχου στο 72’ δίνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-0: Άλλη μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται την έδρα του και κάμπτει την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου. Το γκολ του Ξυντάρη στο 63’ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μπουν στην κορυφή της κούρσας στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος «μπαράζ» της Β’ Αρκαδίας.

Αποτελέσματα

Ελπίδα Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 1-1

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-0

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3

2. Ερμής Μελιγούς 1

3. Ελπίδα Τρίπολης 1

4. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Ελπίδα

Ερμής Μελιγούς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.