Β Αρκαδίας: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Β Αρκαδίας: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ιανουάριος 15, 2017 - 20:23
0 σχόλια

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β Αρκαδίας ολοκληρώθηκε για τον 2ο όμιλο αλλά και για τις περισσότερες ομάδες του πρώτου ομίλου καθώς εκκρεμεί ακόμα ένας αγώνας μεταξύ της Κανδήλας και της Νεστανης.

Στον πρώτο όμιλο η Ελπίδα παρά την πρώτη της ήττα από την Νεστάνη κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί με την Κανδήλα και την Νεστάνη θα είναι οι τρεις ομάδες που θα βρεθούν στα μπαράζ ανόδου για την Α’ Αρκαδίας.

Στον δεύτερο όμιλο τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τις ομάδες που θα έπαιρναν τα τρία εισιτήρια για την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου με την αυλαία της κανονικής διάρκειας τα βρίσκει στην πρώτη θέση τον Ερμή Μελιγούς και να ακολουθούν ο Αχιλλέας και ο Νικηταράς Δολιανών.

Έτσι λοιπόν Ελπίδα, Κανδήλα και Νεστάνη από τον πρώτο όμιλο και Ερμής Μελιγούς, Αχιλλέας και Νικκηταράς Δολιανών από τον δεύτερο όμιλο απαρτίζουν τις έξι ομάδες των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας εκεί όπου οι δύο πρώτοι που θα τερματίσουν θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης Τρίπολης για τον πρώτο όμιλο γνώρισε την ποινή των -2 βαθμών λόγω μη συμμετοχής του στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

Β’ Αρκαδίας (1ος όμιλος)

Αποτελέσματα

Κορύθιο-Κανδήλα1-5

Άρης Τρίπολης-Μέγας Αλέξανδρος 0-3 α.α.

Νεστάνη-Ελπίδα 2-1

Ρεπό: Ελαιοχώρι

Βαθμολογία

1. Ελπίδα 31

2. Κανδήλα 23 *

3.  Νεστάνη 19 *

4. Άρης Τρίπολης 18

5. Κορύθιο 15

6. Μέγας Αλέξανδρο  12

7. Ελαιοχώρι 0

* Κανδήλα και Νεστάνη έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Β’ Αρκαδίας (2ος όμιλος)

Αποτελέσματα

Αχιλλέας-Ερμής Μελιγούς 1-4

Ηρακλής-Νικηταράς 1-0

Φορτούνα-ΑΕ Μαρίου 2-1

Τελική βαθμολογία 2ου ομίλου

1. Ερμής Μελιγούς 25

2. Αχιλλέας  21

3. Νικηταράς  19 

4. Ηρακλής 13

5. Φορτούνα 9

6. ΑΕ Μαρίου 1

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.