Ύβρεις και... κλάματα για ένα αδέσποτο στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Ύβρεις και... κλάματα για ένα αδέσποτο στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Φεβρουάριος 17, 2020 - 18:35
35 σχόλια

Λαγός σε Καρωνη: Είσαι ψυχικά ανισόρροπος

Για ακόμα μια φορά το θέμα των αδέσποτων τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Λαγός έκανε μία ενημέρωση στο Σώμα σχετικά με το αδέσποτο που ζούσε στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη και ήταν, όπως αναφέρθηκε ύστερα από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Καρώνη, ιδιαίτερα επιθετικό.

Ο κ. Λαγός ενημέρωσε το Σώμα για το αδέσποτο σκυλί το οποίο περισυνελέχθη από τον φιλοζωικό Τρίπολης με μία παγίδα από τη Γερμανία.

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Καρώνης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το συγκεκριμένο ζώο έχει ενδείξεις λύσσας και ήταν επικίνδυνο.
 

Έχετε δημιουργήσει ένα κλίμα στην πόλη, η πενταμελής επιτροπή αποφασίζει πότε είναι επικίνδυνο ένα σκυλί, το σκυλί είναι καλό, έκλαιγαν και μας ζητούσαν να μην του κάνουμε ευθανασία.
 

«Δυστυχώς είναι επιθετικό, θα γίνουν εξετάσεις, είναι ένα πανέξυπνο σκυλί, με κλάματα στα μάτια θέλησαν να το υιοθετήσουν», είπε ο κ. Λαγός.

Τέλος, ο κ. Λαγός ζήτησε από τον κ. Καρώνη να απολογηθεί, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει φίλους που τον βοηθούν για το θέμα, και προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο σκυλί θα πάει στη Λάρισα και στον φιλοζωικό της περιοχής.

Ο κ. Λαγός επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Καρώνη, χαρακτηρίζοντάς τον ως ψυχικά ανισόρροπο και κατηγορώντας τον ότι παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ύβρεις και... κλάματα για ένα αδέποτο στο ΔΣ Τρίπολης


35 Σχόλια

Οι κυρίες που "έκλαιγαν" για το σκυλί στην 28ης θα μπορούσαν να είχαν λύσει το πρόβλημα νωρίτερα υιοθετώντας το και όχι απλά ταϊζοντάς το εκ του ασφαλούς.

Άρχισε τους τραμπουκισμούς ο Λαγός «εφόσον δεν μου ζητάτε συγνώμη, κάνω δήλωση ότι είστε ψυχικά ανισόρροπος».

Σας έβαλε τα γυαλιά το περιβόητο σκυλί Κύριοι Αντιδήμαρχοι πρώην και νυν! Μέχρι την Γερμανία φτάσαμε για να πιάσουμε το ζωάκι. Προτείνω τις απόκριες να ντυθούμε Λαγοί προς τιμήν του αντιδημάρχου μας!

Σε μόλις 5 μηνες σας έβαλε τα γυαλιά ο Λαγος !!!! χαχαχα, μετά από πέντε χρόνια προκλητικής απραξίας επιτέλους κατι ξεκίνησε να γίνετε με τα αδέσποτα.

Ο Λαγός!!!!!! ΤΙ ιστορία κι΄ αυτή!! Παράσημο του Μεγάλου του Εθνους Σταυρού, για το ανδραγάθημα του!!

δεν εχουμε κοντη μνήμη ρε παιδια ολοι θυμόμαστε την πενταετία Παυλή αλλα μάλλον "δε συμβηκε τιποτε"

Βλέποντας το stop καρε του video, καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Ο μεν Κούρος κοιτάζει αλλού, σαν να λέει τι λέει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο δε Χατζ΄όπουλος, σκύβει και τρίβει το κεφάλι και σκέπτεται ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Ο δε Λαγός βγάζει την ανισορροπία του λόγου!

Λαγέ είπες πως έπιασες το σκυλί με γερμανική παγίδα και δεν είδες την παγίδα του Καρώνη απο την Νεστάνη που έπιασε εσένα. Καλά ξεμπερδέματα.

Αγαπητέ φίλε, μάλλον ο Κούρος κοιτάζει τη Παναγοπούλου και της λέει: Κόφτον!! tragic!!!! Γι αυτό παρεμβαίνει η Πρόεδρος.

Δεν ντρεπόμαστε ρε; Σε όλο τον κόσμο τα επιθετικά σκυλιά θανατωνονται. Εμείς τους στήνουμε αγάλματα.

Τζιούμη στα λέγαμε, εσένα ψηφίσαμε για Δήμαρχο το Λαγό τι τον θέλεις; Δεν Βλέπεις ότι Τραμπουκίζει; Οι Αντιδήμαρχοι πρέπει να έχουν άλλο ήθος...

Λαγέ βρίσκεις και κάνεις δεν σέβεσαι κανέναν τον Δήμαρχο, την πρόεδρο του ΔΣ τους συναδέλφους σου δημοτικούς συμβούλους, βλέπεις ειναι ο Τζιούμης κολοβός με 12 συμβούλους και εσύ αρβαλίζεις. Πού θα έρθει η ώρα σου θα σε τακτοποίηση ο Δήμαρχος με την πρώτη ευκαιρία.

20:36 Α, μπα; Ομιλία ήταν αυτό που έκανε ο Καρώνης ή άναρθρες κραυγές; Ευτυχώς που δεν "σύμβηκε" και τίποτα κιόλας

ΦΙΛΑΡΑΚΙ 09:51 Πέσατε στην φάκα του Καρώνη χωρίς να το καταλάβετε. Όλα τα άλλα τα ακούσεις στο ακροατήριο.........

ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ......

Ο νομος οριζει τα επιθετικα ζωα να θανατονονται, εσεις τι κανετε κυριοι δημοτικοι αρχοντες; σαφως και παρανομειτε διοτι τα κρουσματα απο επιθετικα ζωα ειναι απειρα και το γνωριζετ. Ισως θα επρεπε ολλοι εμεις οι πολιτες που εχουμε υποστει επιθεσεις απο τα σκυλια να σας μυνησουμε για παραβαση καθηκοντος

Χρέος του Καρώνη είναι να υποβάλλει άμεσα μήνυση στο τραμπούκο Λαγό!! Εκτός εάν θέλει να δεχθεί το χαρακτηρισμό που του έδωσε!

Μήπως ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοστεί για όλους.... Και να μην είναι επιλεκτικός. Η κακοποίηση ζώου που είναι συχνό φαινόμενο στην πόλη μας, η εγκατάλειψη που και αυτό είναι συχνό, η στείρωση που λίγοι στειρωνουν τα σκυλάκια τους, το τσηπαρισμα που ούτε και αυτό δεν εφαρμόζεται......

Φιλαράκι 10:30 σε ποιο ακριβώς ακροατήριο αναφέρεσαι; Μήπως δεν το είπε αυτό ο Καρώνης; Υπάρχουν και τα βίντεο με τα δημοτικά συμβούλια. Ποιος είσαι εσύ που απειλείς; Ο Λαγός τι έπρεπε να κάνει μ' αυτά που του γράφουν;

Θα μπορούσε πάντως να είναι σκηνή και από την εκπομπή της Πάνια, η μεν απερχόμενη αρχή έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο για ένα από τα θέματα που της στέρησαν την διοίκηση και το επίπεδο των διοικούντων, ή τουλάχιστον του εκπροσώπου της για αυτά τα θέματα να τοποθετείται (κάθε φορά) σα να μιλάει στο γήπεδο, στο καφενείο, σίγουρα όχι σε ένα όργανο όπως το Δημοτικό Συμβούλιο. Κι εμείς εδώ, να τρωγόμαστε ποιός από τους δυο είναι ο χειρότερος...

Ότι δεν έφτανε τέσσερα χρόνια η αλεπού.... Το κάνει κρεμαστάρι !!!!! Και σαν να μην φτάνει αυτό έχουμε και πανελλαδική πρώτη!!! Σκυλί με λύσσα που έχει εξαλειφθεί στην Ελλάδα εδώ και σαράντα χρόνια!!!! Λίγη σοβαρότητα... Η αμάθεια σε κάνει ρεζίλι όταν κατέχεις δημόσιο βήμα. Λίγη σοβαρότητα

Να μου ζητήσεις συγγνώμη, γιατί εάν δεν μου ζητήσεις είσαι ψυχικά ανισορροπος. Εαν όμως μου ζητήσεις, είσαι normal. Τι είπε ο άνθρωπος????

Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 20:19.ΤΑ ΔΑΓΚΏΜΑΤΑ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣ??? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕΣ

ΛΑΓΕ! ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ

Κύριε Τζιούμη δες το βίντεο αυτό για να καταλάβεις πόσο σας χαλάει την εικόνα ένας άνθρωπος. Είναι κρίμα η προσπάθεια των υπολοίπων να στιγματίζεται από ένα και μόνο άτομο. Φτάνει πια πρέπει να κάνετε κάτι

@Τρι 18/2/2020 10:33 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΤΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...σάμπως επίτηδες είναι τα σκυλιά απέξω!!!

Απάντηση στον 00:16 Ενώ το σωματιο, που γράφουν με ΓΙΩΤΑ, ΤΟ γωριζεται, ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ με ΑΛΦΑ ΓΙΩΤΑ, ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟ, σε δημόσιο ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗς ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ και του βανδαλισμού της Ελληνικής Γλώσσας και μάλιστα από ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. Γι αυτό βλέπω τα σκυλιά να κατεβαίνουν στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Θα ήθελα να πιστεύω ότι ο κ. Δήμαρχος, τον οποίο διακρίνει η έννοια του πολιτικού πολιτισμού, άμεσα θα στηλιτεύσει τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου του[περί ψυχικά ανισόρροπου κ.λ.π.]. Εκτός κι΄αν δεν τον αφήσει ο εν λόγω ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ Κ. ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ

Σιγά μην αφήσει ο Λαγός το Τζιούμη, να καταδικάσει τη συμπεριφορά του. Μη σου πω ότι θα τον βάλει να του ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.