Ύβρεις και ένταση ακόμα μία φορά στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Ύβρεις και ένταση ακόμα μία φορά στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Νοέμβριος 21, 2018 - 10:29
6 σχόλια

Με αφορμή μια φράση του δημάρχου Δημήτρη Παυλή ο οποίος στη συζήτηση ενός θέματος που αφορούσε στην τοπική κοινότητα Λεβιδίου είπε στη δημοτική σύμβουλο κυρία Μαρία Εικοσιδέκα ότι δεν καταλαβαίνει, για ακόμα μία φορά τα αίματα άναψαν και η συνεδρίαση μετατράπηκε σε πεδίο στείρων αντιπαραθέσεων και ανταλλαγής εκφράσεων που δεν αρμόζουν σε δημόσια συνεδρίαση ενός αυτοδιοικητικού σώματος.

Η κυρία Εικοσιδέκα με αφορμή της κουβέντα του κ. Παυλή, είπε ότι ο ίδιος ο δήμαρχος θεωρεί «ηλίθιους» τους δημοτικούς συμβούλους, εφόσον λέει ότι εκείνοι δεν καταλαβαίνουν. Ο κ. Κακλαμάνος παρενέβη για να ζητήσει από την κυρία Εικοσιδέκα να ανακαλέσει τη λέξη «ηλίθιοι» που χρησιμοποίησε και διέκοψε τη συνεδρίαση για δέκα λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο κ. Παυλής, πάντως, αναφέρθηκε στην παιδεία της κυρίας Εικοσοδέκα, λέγοντας ότι είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ενώ όταν του επιτέθηκε η δημοτική σύμβουλος υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος υποτιμά τους δημοτικούς συμβούλους, εκείνος απάντησε «καλά κάνω και υποτιμώ».

Ο κ. Ταλούμης ζήτησε πρώτα να ανακαλέσει ο δήμαρχος και μετά η κυρία Εικοσιδέκα, επειδή την προσέβαλε, και συμπλήρωσε: «Κανονικά, δεν έπρεπε να καταλαβαίνουμε τίποτα επειδή δεν έχετε πει και τίποτα σωστό».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση στο ΔΣ Τρίπολης 20/11/18


6 Σχόλια

ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΟΥΛΑ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΩ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...

Η κυρία αυτή είπε το δήμαρχο οποίος και αν είναι αυτός ηλίθιο. Τέτοιες εκφράσεις δεν αρμόζουν ούτε στη λαχαναγορά. Για ακόμα μια φορά αυτή η κυρία υποβαθμίζει το Δημοτικό συμβούλιο με τις εκφράσεις της. Επιτέλους κάποιος κα την βάλει στη θέση της. Ο αρχηγός της δεν μπορεί να τη συμμαζέψει. Απλά λυπηρό....

17:09 Με τέτοια ανύπαρκτη δημοτική αρχή, το δημοτικό συμβούλιο της φάπας είναι ήδη υποβαθμισμένο από μόνο του, δεν έχει ανάγκη να το υποβαθμίσει καμία κυρία και κανένας κύριος. Απλά λυπηρό είναι το γεγονός ότι η Τρίπολη ατύχησε να έχει δήμαρχο αυτόν τον πουθενά με τις λύσεις στο τσεπάκι. Αυτός είναι που δεν κάνει για τη λαχαναγορά όχι οι εκφράσεις της Εικοσιδέκα. Το ότι τα δημοτικά συμβούλια είναι για τα πανηγύρια δεν σε πείραξε, η εφράσεις της Εικοσιδέκα σε πείραξαν. Εσάς όμως θα σας "συμμαζέψουν" οι ψηφοφόροι στις εκλογές. Έφτασε ο καιρός..

Πραγματικά είστε για λύπηση. Όταν δεν σέβονται τους θεσμού αυτό είναι για λύπηση. Όσο χάλια και αν είναι η διοίκηση του δήμου όταν η κυρία με την αφάνα βρίζει μέσα στο συμβούλιο και οι υπόλοιποι αντί να την ενγκαλεσουν στην τάξη τη σιγοντάρουν είναι απλά λυπηρό. Αυτούς ψηφίσαμε αυτοί μας αξίζουν.... γραφικές κύριες με αφάνα.... καρικατούρες

@Γιώργος - Άλλα γράφει το ρεπορτάζ του portal. Ότι ο Δήμαρχος είπε πρώτα στην Εικοσιδέκα ότι δεν καταλαβαίνει. Δηλαδή την είπε ηλίθια με "ευγενικό" τρόπο. Άρα ο Δήμαρχος έχει το φάουλ, αυτός το ξεκίνησε. Αυτά περί αφάνας χαριτωμένα είναι. Ακόμα πιο χαριτωμένα είναι τα σσσσσσσσ του Δημάρχου που είναι κίνδυνο θάνατος για τα τύμπανα μας.

Καθίστε κι εσείς τώρα να συζητήσετε ποιός φταίει και γιατί. ΕΜΕΙΣ φταίμε που τους ψηφίσαμε και τους βάλαμε εκεί. Και οι παρέες απ' ότι βλέπω που συγκεντρώνονται είναι οι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα... Δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτόν τον τόπο εκτός κι αν αποφασίσει κάποιος νέος και αναλάβει καμιά ευθύνη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.