Υποχρεωτικός ο προπονητής στα σωματεία της Α' Αρκαδίας

Υποχρεωτικός ο προπονητής στα σωματεία της Α' Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 10:17
1 σχόλια

Προπονητή με κάτοχο ταυτότητας προπονητή σε ισχύ θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπως ενημέρωσε με έγγραφο την ΕΠΣ Αρκαδίας η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

 

Το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή εκδίδεται από την ΕΠΣ Αρκαδίας και είναι το μοναδικό στοιχείο από πλευράς των προπονητών, το οποίο συνοδεύει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που προσκομίζονται πριν την έναρξη του αγώνα στο διαιτητή του αγώνα. Χωρίς την ύπαρξη του δελτίου κανείς δε δικαιούται να ασκεί καθήκοντα προπονητή  και οι ομάδες που δε θα έχουν προπονητή θα υφίστανται χρηματική τιμωρία. Για τη Β’ κατηγορία τα σωματεία δεν υποχρεούνται να προσλάβουν προπονητή , σε περίπτωση όμως που θα θελήσει να δηλώσει προπονητή στο φύλλο αγώνα, αυτός θα πρέπει να έχει δελτίο πιστοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες, τα σωματεία μπορούν να απευθύνονται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ειστε αστειοι .καθε χρονο τα ιδια λετε και μετα βλεπουμε στουσ παγκουσ κλαριτζηδεσ ,οικοδομοσ,και οτι αλλο φανταζομαστε.δισμοιρο αρκαδικο ποδοσφαιρο...αλλα καλα τα παθαινουν οι ομαδεσ γιτι εκλεγουν 3 τετραετιεσ την ομαδα προυτζου.για γηπεδα να μην συζητησουμε.γελαει ο κοσμοσ με το παιχνιδι αεκ-παναρκαδικοσ.το σταδιο δεν εχει δοκαρια,στου παναρκαδικου δεν αφηνει ο σχιζασ ,εδω γελαμε ,στο ξερο απαγορευεται,στα δολιανα ειναι ανεφικτο και παει λεγοντασ.κυριοι τησ επσα εχετε σκεφτει το κικκ-οφ...εισασρε για τα πανηγηρια..