Ύποπτος φάκελος έφτασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ύποπτος φάκελος έφτασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ιανουάριος 11, 2019 - 07:53
0 σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση τις τελευταίες ώρες στο κτήριο του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, ύστερα από τον εντοπισμό ύποπτου φακέλλου, ο οποίος έφτασε στο πανεπιστήμιο από άγνωστο μέχρι στιγμής αποστολέα. Το πανεπιστημιακό κτήριο και ο περιβάλλον χώρος έχουν αποκλειστεί από τις 4.20 το απόγευμα από την αστυνομία και έχει κληθεί ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής να παραλάβει τον φάκελο και να τον οδηγήσει στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Εντός του κτηρίου, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, που βρίσκεται έξω από το πανεπιστήμιο, υπάρχει ένας διοικητικός υπάλληλος και τρεις καθηγητές, οι οποίοι βρίσκονται προληπτικά σε κατάσταση καραντίνας. Αναμένεται να φτάσει στο σημείο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προκειμένου να παραλάβει το φάκελο.

Από την ως τώρα ενημέρωση δεν γνωρίζουμε αν έχει ανοιχτεί ο φάκελος και τι περιέχει, ούτε και πως έφτασε στο πανεπιστήμιο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει από την Ινδία δώδεκα ως τώρα ύποπτοι φάκελοι σε πανεπιστημιακές σχολές όλης της χώρας. Μόνο σήμερα ύποπτοι φάκελοι εντοπίστηκαν σε πανεπιστημιακές σχολές, στην Άρτα, το Βόλο και την Κεφαλλονιά.

Πηγή: www.drt915.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.