Υπερκομματική στήριξη Τατούλη για την Περιφέρεια

Υπερκομματική στήριξη Τατούλη για την Περιφέρεια

Μάρτιος 20, 2014 - 19:24
11 σχόλια

από το news.gr

Μετά τη Νέα Δημοκρατία, και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη

Σε υπερκομματική αναδεικνύεται η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μετά τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ο νυν περιφερειάρχης έχει πλέον από χθες την υποστήριξη και του ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις, όπου και εμφανίζεται πρώτος με διαφορά και δείχνει να προσεγγίζει ψηφοφόρους από όλο το πολιτικό φάσμα, κεφαλαιοποιώντας - σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις - το έργο της θητείας του.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης, δεν φαίνεται να εισπράττει ούτε από τη στήριξη των ψηφοφόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που αντιδρούν ακόμη στην υποψηφιότητά του), ούτε από το πέρασμά του από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, αφού μένει σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στην πρόθεση ψήφου.

Επιπλέον, όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν μετρηθεί σε δημοσκοπήσεις, έχουν χαμηλά ποσοστά, με την καλύτερη επίδοση να γράφει η Νάντια Γιαννακοπούλου - που όμως δεν θέλει να κατέβει στις εκλογές.
Τέλος, δύο πρώην συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη δεν ανιχνεύονται στις μετρήσεις.

Πηγή: news.gr


11 Σχόλια

ΑΛΛΑ------ΝΤΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ,,,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ (ΠΕΛΕΚΥ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ!!!! ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΤΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!! ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ . Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!

Η συμμορία καλά κρατεί..... Πρέπει να είναι περήφανος ο Πετράν που τον στηρίζουν οι σύντροφοί του προδότες της πατρίδας και του λαού μας. Πολύ χαίρομαι που οι Τούρκογλου-χοντρομπένυ, ΓΑΠ, βιβλιοπώλης, γκαβός, μπιφτέκιας κλπ ρετάλια στηρίζουν Πετράν. Όλες οι συνιστώσες της συμμορίας στον αγώνα για τη διαιώνιση της μάσας....

Α ρε Φαρισαίοι υποκριτές δημοσκόποι. Έχουμε δουλέψει σε τέτοια εταιρία και ξέρουμε πολύ καλά με τι κίνητρα εργάζονται και πως βγάζουν τα αποτελέσματα. Γιαυτό έχει γεμίσει η Ελλάδα τέτοιες εταιρίες.

Ο Τατούλης είναι μεγάλο γατί και πράττει άριστα για τον εαυτό του. Ο καθένας ας αναλογιστεί τη βαρύτητα της ψήφου του μεθάυριο, καθώς με την απόμακρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Σε 4 χρόνια πάλι..

Σιγά το νέο! Τι κάνει εκεί; Καθαρίζει τζαμάκια σαν το Σημίτη;

@ Ψηφοφόρος (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 21 Μαρ 2014 - 13:54 Είσαι «λιγάκι» εκτός, παρά ένα χρόνο...Πενταετής θα είναι η θητεία περιφερειαρχών και δημάρχων, από αυτές τις εκλογές και μετά...

Υπερκομματική στήριξη;Εννοείτε απο τα κουρέλια του πρώην κραταιού δικομματισμού;

Τελικά ο Τσιαμούλος συγχωνεύεται με την Γιαννούλη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απο την Πλευρά του Νίκου.

Δεν έχουμε στερήσει σε κάποιον μια συνεργασία, γίνονται προσπάθειες, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανοιχτός για τέτοιες πρωτοβουλίες. Συζητούμε συνέχεια και θα δούμε". Νίκος Τσιαμούλος Χθεσινή δήλωση του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Τα κόμματα μπορεί να τον στηρίζουν, για τους δικούς τους λόγους, οι Πελοποννήσιοι όμως θα το κάνουν;;;; Είναι οι Πελοποννήσιοι και όχι μόνο, πλέον, υποστηρικτές των κομμάτων αυτών;;;;