Υπέρ Παρασκευόπουλου ο Κουντάνης

Υπέρ Παρασκευόπουλου ο Κουντάνης

Νοέμβριος 11, 2010 - 14:45
7 σχόλια

Θερμή δήλωση υποστήριξης στον Παρασκευά Παρασκευόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Γορτυνίας του συνδυασμού Γορτυνία νέα εποχή, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, διατύπωσε δημόσια χθες, ο Κώστας Κουντάνης, υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Γορτυνία Γορτύνιων, και πρώην δήμαρχος Βυτίνας.

Με επαινετικά λόγια για το ήθος και τον αγώνα, αλλά και τη γνώση και την τόλμη του Παρασκευά Παρασκευόπουλου, να σχεδιάσει, να διεκδικήσει και να επιβάλλει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και να οδηγήσει τη Γορτυνία στην ανάπτυξη, ο Κώστας Κουντάνης, καλεί του Γορτύνιους να τον αναδείξουν ως τον πρώτο δήμαρχο Γορτυνίας.

Η δήλωση του Κώστα Κουντάνει έχει ως εξής: "Εγώ προσωπικά και ολόκληρος ο συνδυασμός μας ευχαριστεί θερμά όσους δώσανε μαζί μας τη μάχη των δημοτικών εκλογών, όλους όσους μας ψήφισαν, και όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά, μας σεβάστηκαν. Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω τον αγώνα για την ανάπτυξη όλης της Γορτυνίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων της, θα διεκδικήσω την υλοποίηση κομματιών του προγράμματός μας, με τα οποία θα συμφωνούν αυτοί που θα έχουν αύριο την ευθύνη της διοίκησης του δήμου.

Με αυτό το πρίσμα, στηρίζω ανεπιφύλακτα, με όλες μου τις δυνάμεις, για νέο δήμαρχο Γορτυνίας τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο και ζητώ να τον στηρίξουν όχι μόνο όσοι με ψήφισαν, αλλά, και όσοι μετάνιωσαν που δεν με ψήφισαν και αυτοί είναι πολλοί, κυρίως μέσα στη Βυτίνα.

Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος είναι θαρετός και σέβεται τους ανθρώπους. Είναι ο μόνος που κάνει για νέος - πρώτος δήμαρχος Γορτυνίας. Έχω καλή συνεννόηση με τους συμβούλους μου και τους ψηφοφόρους μου. Και όλοι, μου είπαν, όλοι χωρίς καμμιά εξαίρεση, εάν -που αυτό είναι σίγουρο- είναι ο Παρασκευόπουλος δήμαρχος, ζητάμε, να συνεργασθείς στο συμβούλιο".

Χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και ο Κώστας Κουντάνης, πλαισιωμένοι από στελέχη τους, περιόδευσαν στη Βυτίνα, τα Μαγούλιανα και το Βαλτεσινίκο και συζήτησαν - σε εξαιρετικό κλίμα - με επαγγελματίες και κατοίκους.


7 Σχόλια

Αυτή είναι τελικα η παραταξη ''Γορτυνία Γορτύνιων''...Αυτοι που προεκλογικά κατηγορουσαν το ΠΑΣΟΚ και τους εκλεκτούς τους,αυτοι οι ιδιοι ειναι τωρα που τους στηριζουν και μάλιστα θερμά...Απλά ντροπή σας...

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΙΚΕ....ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ.. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΝ ΒΥΤΙΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟ.. Ε ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ ΝΑΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

HTAN KAI O KATSOYLAS MAZI AUTO TO ASTERI? POU TIN EKANE ME ELAFRA PIDIMATAKIA APO TO SINDIASMO.. KAI TON KATETHESE SXEDON AKYRO?? ITHELE DIAKAOS PARASKEUOPOULO KALA TOU TA EXONE O LYTRAS...

Ρε ανώμυμε σου είπε κανένας οτι είμαι πασόκος;Τώρα αν εσύ γουστάρεις ΠΑΣΟΚ ψήφισε Πάρασκευοπουλο,ανέβασε τα ποσοστά τους και βγες να το φωνάζεις...Γιατί δε βλέπω άλλο λόγο να τους στηρίξεις αν δεν είσαι πασόκος...

Ο Κουντανης αυτη την στιγμη μονο την δικη του ψηφο μπορει να δωσει!Τιποτα περισσοτερο!!!!!!!!!!Οι ψηφοι θα μοιραστουν!

Πόνος, πόνος, πόνος. Σας καταλαβαίνω!

Otan mia olokliri vdomada kapoioi milousan gia xamenii phifo sto Koudani, ti na kanei kai autos tora? Na stirixei autous pou ton prionizan? KIRIOI MIN AGXONESTE XALARI EINAI I PHIFOS TOU KOUDANI KAI DISTIXOS GIA KAPOIOUS DEN EINAI MONOS TOU.