Υβριστικοί χαρακτηρισμοί χωρίς προηγούμενο στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Υβριστικοί χαρακτηρισμοί χωρίς προηγούμενο στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Μάρτιος 24, 2014 - 19:46
22 σχόλια

Πουλοκέφαλος: Ο φασισμός του κ. Τατούλη δε θα περάσει-Μέχρι την Παρασκευή θα δηλώσω παραίτηση από πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ένταση και φωνές επικράτησαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Πουλοκέφαλο να παραιτηθεί από πρόεδρος.

Ο κ. Χειβιδόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Πουλοκέφαλος από τη στιγμή που έχει παραιτηθεί από την παράταξη Τατούλη υπάρχει θέμα νομιμότητας και πρέπει να παραιτηθεί και από πρόεδρος του Συμβουλίου. Ο κ. Πουλοκέφαλος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος διότι ανεξαρτητοποιήθηκε από το νέο συνδυασμό του κ. Τατούλη και όχι από τον υπάρχον συνδυασμό, άρα δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ζήτησαν να μπει σαν εκτός ημερήσιας διάταξης και να ψηφίσουν αν θα πρέπει ή όχι να δηλώσει παραίτηση ο κ. Πουλοκέφαλος. Ο πρόεδρος του συμβουλίου ήταν κάθετος και αμετάβλητος στην απόφασή του να μην τεθεί η παραίτησή του σε ψηφοφορία.

Μετά από αρκετή ώρα και εντάσεις ο κ. Πουλοκέφαλος δήλωσε ότι μέχρι την Παρασκευή θα κάνει εγγράφως και με θορυβώδη τρόπο την παραίτησή του από πρόεδρος και ο κ. Χειβιδόπουλος απέσυρε το θέμα.

 

Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:

 

“Με νέο πρόεδρο θα συνεδριάσει το επόμενο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου”

Την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή δεσμεύτηκε να υποβάλει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη. Το ζήτημα της αντικατάστασης του προέδρου, έθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Χειβιδόπουλος επικαλούμενος το άρθρο 168 του Καλλικράτη, βάσει του οποίου, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι μέλος του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι τα ζητήματα νόμιμης σύνθεσης  θέτουν συνεπακολούθως και προβλήματα στην νομιμότητα των αποφάσεων του συλλογικού οργάνου. Ο πρέδρος του περιφερειακού συμβουλίου μίλησε για προσπάθεια καρατόμησης, ενώ σημείωσε ότι δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παρούσα παράταξη, αλλά από την μελλοντική, για να καταλήξει στο τέλος ότι θα παραιτηθεί έως την  Παρασκευή, προκειμένου να ξανασυγκληθεί το περιφερειακό συμβούλιο και να συνεδριάσει με νόμιμη σύνθεση. Στο περιφερειακό συμβούλιο δεν συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, παρά μόνο οι επερωτήσεις. 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/scCRkRNOj60


22 Σχόλια

Να τους χαίρονται αυτοί που τους εξέλεξαν, και μην έχετε αυταπάτες, τέτοιοι θα ξαναβγούν αφού οι ίδιοι ψηφοφόροι ψηφίζουν. Η παράταξη ή το κόμμα μπορεί να έχουν άλλο όνομα, αλλά η ίδια στάνη τέτοιο τυρί θα ...βγάνει

έχει πλακα στην μεση ο περιφερειαρχης φοβισμενος

Δυστυχώς αυτή είναι η ομάδα που κυβερνάει την περιφέρεια. Τυχοδιωκτισμός χωρίς μάσκες πλέον.

Απίθανο βίντεο! Στο 5:45, η Ντίνα μοιράζει τη νέα γραμμή της!

ΠΡΟΕΔΡΕ-ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΕ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ. ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ, ΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟ ΟΛΟ STYLING ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ. ΠΙΟ ΠΕΡΑ Η ΝΤΙΝΑ!!! ΣΗΝΑΜΕΝΗ ΚΟΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑΝΗ ΒΛΕΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ Κ. ΝΤΙΝΑΣ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ, ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΑΝΤΕΞΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Μου αρεσει και το reave styling του χειβιδοπουλου. Πολλά τα κιλά αδελφε..Κόψε κάτι, γιατί και η ασθητική είναι κομμάτι της ζωής μας!!

κυριοι που τωρα διαφωνειτε πριν 4 χρονια δεν καταλαβατε τι κανατε;βεβαια τοτε υπακουσατε στους τσελιγκαδες των κομματικων μαντριων.τωρα τρεξτε να σωσετε την χαμενη αξιοπρεπεια σας.μαλλον ειναι αργα, αλλα καλιο αργα παρα ποτε.

Ο ΛΑΟΣ ΛΕΓΕΙ: ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Αυτή είναι η "Ανεξάρτητη" παράταξη που αποφάσισαν να στηρίξουν οι φωστήρες της Πολιτικής Άνοιξης! Θαυμάστε τους!

Ποσο πιο αξιολυπητο μπορει να γινει το Πασοκ; Πιο "κωλοτουμπες" δεν γινεται! Μπραβο σε Πουλοκεφαλο και τους λοιπους που εμμενουν στις πολιτικες τους αποψεις, παροτι το κομμα, κανοντας την κωλοτουμπα του, δινει αλλη εντολη! Πασοκια αν πιασετε 5%, γιορταστε το! Μπενυ συγχαρητηρια!! Τατουλη-Ο.Φ.Ο.Α της πολιτικης (Οπου Φυσαει Ο Ανεμος)... να ναι καλα η ανικονατητα της ΝΔ! Γοντικα δεν ξερω αν μπορεις, παντως σιγουρα εισαι πιο εντιμος απο τον ΟΦΟΑ! Αλεξη ειχες μια ευκαιρια στην Πελ/σο και με Βουδουρη μαλλον την εχασες! Θα τα παρει ολα το "Ποταμι" ρε.... Παμε ρε Σταυρο!

Η Ντίνα στο βίντεο αυτό είναι όλα τα λεφτά... Αυτή η τύπισσα θα μείνει αξέχαστη και θα είναι ο ορισμός της παρακμής.

Βιντεο στο 4:53... ποιος λειπει κ ποιον κραζουν..

αν το μονο που έχετε να πειτε ειναι για τη φάτσα του χειβιδόπουλου τοτε ο ανθρωπος κανει μια χαρα την δουλειά του οσο για τον γοντικα τα ιδια μια ζωη

Έστω και αργά καθαρίζει το τοπίο και οι χαφιέδες που τόσο έντεχνα είχαν εισχωρήσει στην Νέα Πελοπόννησο βγαίνουν στην επιφάνεια. Έστω και αργά, όλοι κατάλαβαν ποιος δρούσε υπογείως, υποσκάπτοντας τα θεμέλια της παράταξης δίνοντας τροφή σε ανώνυμα λασπολογικά blogs να σκορπίζουν ανυπόστατες κατηγορίες δεξιά και αριστερά. Ο κάθε κατεργάρης θα επιστρέψει στον πάγκο του και στην ανωνυμία του μια και καλή. Θα μείνουν να κοιτάζουν για μια πενταετία την περιφέρεια να αλλάζει και όλα τα έργα να ολοκληρόνονται δίνοντας άλλη εικόνα στον τόπο. Η περιφέρεια μπορεί και χωρίς χαφιέδες. Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά υπάρχουν. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην καπελωθούν, και ο περιφερειάρχης να τους βάλει σε θέσεις ευθύνης.

<p>ο πουλοκεφαλος που γυρναγε με εναν φακελο στον γοντικα, στο ***<br /> αντε καλες συνεργασιες με τον κομμουνιστη εφοριακο...αυτο το μνημειο της μαρξιστικης βιβλιογραφιας...κομματικης μισθοδοσιας..το σμπαραλιασμα των εργασιακων σχεσεων..των απολυσεων στις κομματικες επιχειρησεις..του ξεπουληματος δημοσιας περιουσιας σε offshore..</p>

<<..Θα μείνουν να κοιτάζουν για μια πενταετία την περιφέρεια να αλλάζει και όλα τα έργα να ολοκληρόνονται...>> Πως θα γίνει αυτό καλέ ... με την Ντίνα ?

Τελικά κάθε λαός έχει του πολιτικούς άρχοντες που του αρμόζουν...και μην ξεχάσετε να τους ξανάψηφισετε.

Eπιτέλους έστω και αργά κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι κατάλαβαν όλα αυτά που έχει κάνει τοσο καιρό ο Πετράν. Οσο και να φωνάζει η Κα Νικολάκου δεν μπορεί πια να τον καλύψει.

<p>Τωρα που κατεβαίνει ο Δέδες για περιφερειάρχης Θα σφίξουν οι *** Πέτρο.</p>

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΔΕ, ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΕ, ΑΛΕΥΡΑ, ΠΟΥΛΑ ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ (δηλ. ΠΑΣΟΚ) ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.. ΤΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ; ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΨΙΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ... ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΟΙ. Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΟΣΕΛΤΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΟΙ 4; ΜΗΠΩΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ;

<p>Τι να λέμε τώρα, η μαντάμ αφενός δείχνει πεινασμένη για προβολή ενώ ήδη έχει καταντήσει γραφική. Τα κενά δεν κρύβονται. Δεν είναι λίγο από δημόσιος υπάλληλος (δεν είναι όλοι αντίστοιχοι) να βραθεί στο συγκεκριμένο πόστο. Πέτρο βγάλε από δίπλα σου τον κυματοθράυστη - ***και βγές ο ίδιος μπροστά. Μπορείς πολύ καλύτερα, βάλε καθαρούς ανθρώπους δίπλα σου που έχουν όρεξη για προκοπή και όχι για μασέλα.</p>

ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΞΙΌΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΣΑ!!! ΟΠΩΣ Π.Χ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΩΓΑΜΕ, ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΜΟΛΑΜΕ ΤΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΌΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!